Siirry pääsisältöön

Niin se joulu vaan meni

 Joulu vietettiin vanhempieni luona ja kissoilla olikin tekemistä kun kaksikerroksisessa rivitalossa riitti tutkittavaa. Nala pisti tiukat rajat Fidolle missä määrin sai tungetella vieraassa paikassa lähelle ja minne sai mennä jos Nala oli mennyt sinne ensin - Fido totteli moista käskytystä yhtä nöyrästi kuin kotonakin. Nala myös ehti valvoa tarkkaan pihan tapahtumia. Vähän epäselväksi jäi mitä se näki tai oli näkevinään, mutta ilmeisesti kuitenkin jotain mielenkiintoista, sillä joka päivä Nalan täytyi päästä tutkimaan pihan uusimmat tapahtumat. Nala myös vahti tarkkaan talon sisällä tapahtuvat tapahtumat - mikään ei mennyt tai kulkenut ohi pienen vahtikissan. 

Fido sen sijaan otti kaiken tuttuun tapaan ragdollmaisen rennosti. Talossa myös riitti paljon syliin nostelijoita, rapsuttelijoita sekä herkkujen antajia. Fidon joulu meni myös milloin kenenkin kainaloon käpertyen sohvalla ja saikin paljon kehuja sosiaalisesta ja uteliaasta luonteestaan. 

Nyt onkin aika ollut palata kotiin ja ottaa pian koittava arki jälleen vastaan. Menipä joulu nopeasti, mutta jäipä siitä myös ihania muistojakin! Tämä oli ensimmäinen joulu ei vain yhden vaan kahden kissan kanssa ja molemmat ottivat vieraassa, vähän hälisevässä ympäristössä kyläilyn hyvin vastaan. 

Kommentit

  1. Mukavaa, kun herrasväki osaa ottaa kyläilyn rennosti! :) Kuulostaa oikein hyvältä joululta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kumpikin oli erittäin reipas. Omistaja antaa arvosanaksi 10+ :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vihdoinkin ne Vänttiset

Meillä on ollut Vänttisen valjaat käytössä nyt viikon verran ja täällä ruudun takana ihmisemäntä kirjoittaa tästä inspiroituneena tekstiä materialismionnellisuuden pauloissa.  Eipä noita turhaan ole kehuttu kätevyytensä ja käytännöllisyytensä vuoksi, mutta minkäs sille voi että asioita tajuaa hieman jälkijunassa. Monesti Vänttisten osto on käynyt mielessä koko lyhyen kissanomistajahistorian aikana, mutta aina sitten suunnitelma on jäänyt ja jotkut toiset valjaat on ostettu tilalle - sellaiset tietenkin joissa istuvuus ei ole ollut loppujen lopuksi niin hyvä Nalan päällä. Kaikista selkeimmin sen näkee nyt, kun huomaa miten eri tavalla kissa kulkee valjaat päällä ulkona ja miten paljon paremmin se käyttäytyy niiden laiton aikana. Ulkoilureissuja onkin paljon mieluisampaa tehdä nyt kun näkee miten hyvin Nala viihtyy taas ulkona.   Uusien valjaiden osto tuli ajankohtaiseksi nyt kun säätkin ovat ruvenneet lämpeämään ja Nalankin mielenkiinto on siirtynyt tämän johdosta yhä enemmän s

Kaveri kainaloon

  Ilmojen kylmetessä ja syksyn tullessa tekee ihan hyvää jos vieressä on kaveri, joka lämmittää. Nalakin on ruvennut sen tajuamaan - vaikka joskus hermot saattavatkin edelleen loppua kesken. Parastahan tässä on se, että Fidolle on nykyään jo ihan sama onko vieressä vähän ärtyntyt akka joka sähisee ja iskee tassulla iskuja päähän.   Kaikilla kerroilla Fido on aina hiippaillut Nalan viereen ja sitten asettunut viereen makuulle tyylillä  nyt mä tulin tähän jo enkä voi enää lähteä.  Sähinöistään huolimatta ei Nalakaan liiku paikaltaan mihinkään, vaan rupeaa pesemään pentua ja tämän jälkeen joko unettaa tai sitten koko lähentely on liikaa. Selkeästi kuitenkin huomaa, että se kaveri on kivempi kuin ei kaveria ollenkaan. 

Uusi asukas talossa

Meille on jälleen kotiutunut uusi jyrsijä - yksi maailman suloisimmista ja sympaattisista otuksista, joka sai nimekseen Sparta.  Sparta vailla poikkeuksia on myös hamsteri ja kotiutunut varsin hyvin. Sparta on luonteeltaan aivan hellyttävä ja niin kiltti, että on sulattanut jopa meillä käyneiden jyrsijäpelkoisten sydämet nopeasti! Spartalla on myös oma instagram, jonka tarkoituksena olisi jakaa hamstereista tietoutta omien kokemuksieni pohjalta. Monesti samat kysymykset hamsterien hoidossa nimittäin askarruttavat monia.  Ja sitten tärkein: toivottavasti saan näytettyä miten suloisia, hellyttäviä ja persoonallisia myös nämä pikkujyrsijät osaavat olla.  Otahan siis seurantaan meidän instagram eli hamsterisparta