Siirry pääsisältöön

Hyvää ja rauhallista joulua!

 Meillä asetutaan jälleen ansaitulle joululevolle. Tänä vuonna jouluhullutus sai allekirjoittaneesta vallan ja niinpä kissaparat joutuivat osaksi tonttuasusteinnostusta. Joulu on onneksi kerran vuodessa vaan, joten enää moisista kammotuksista ei tarvitse kärsiä. 

Oikein ihanaa, rentouttavaa ja rauhallista joulua meiltä kaikilta teille jokaiselle 🎅🎄🎁

Kommentit

 1. Olettepa te söpöjä! Ihanaa Joulua!

  VastaaPoista
 2. Hii, hauska tonttukaulus. Voittaa meidän joulurusetin mennen tullen. Hauskaa joulua teille kaikille!
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulurusettikin on kyllä hauska lisä. Meidän asusteet valikoituivat sen perusteella joiden arvelin pysyvän pidempään kuin sekunnin sadasosan menossa mukana. Samoin!

   Poista
 3. Voi kun siellä on kasvettu ihan hurjasti! ♥ Ihanaa Joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fidosta on tullut hieno, iso poika - ja kasvu jatkuu! Samoin! ♥️

   Poista
 4. Hyvää joulua asusteista kärsiville kissahenkilöille ja kaikille muillekin! :D

  VastaaPoista
 5. Olette hurjan söpöjä 😻 Hyvää joulua!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vihdoinkin ne Vänttiset

Meillä on ollut Vänttisen valjaat käytössä nyt viikon verran ja täällä ruudun takana ihmisemäntä kirjoittaa tästä inspiroituneena tekstiä materialismionnellisuuden pauloissa.  Eipä noita turhaan ole kehuttu kätevyytensä ja käytännöllisyytensä vuoksi, mutta minkäs sille voi että asioita tajuaa hieman jälkijunassa. Monesti Vänttisten osto on käynyt mielessä koko lyhyen kissanomistajahistorian aikana, mutta aina sitten suunnitelma on jäänyt ja jotkut toiset valjaat on ostettu tilalle - sellaiset tietenkin joissa istuvuus ei ole ollut loppujen lopuksi niin hyvä Nalan päällä. Kaikista selkeimmin sen näkee nyt, kun huomaa miten eri tavalla kissa kulkee valjaat päällä ulkona ja miten paljon paremmin se käyttäytyy niiden laiton aikana. Ulkoilureissuja onkin paljon mieluisampaa tehdä nyt kun näkee miten hyvin Nala viihtyy taas ulkona.   Uusien valjaiden osto tuli ajankohtaiseksi nyt kun säätkin ovat ruvenneet lämpeämään ja Nalankin mielenkiinto on siirtynyt tämän johdosta yhä enemmän s

Kaveri kainaloon

  Ilmojen kylmetessä ja syksyn tullessa tekee ihan hyvää jos vieressä on kaveri, joka lämmittää. Nalakin on ruvennut sen tajuamaan - vaikka joskus hermot saattavatkin edelleen loppua kesken. Parastahan tässä on se, että Fidolle on nykyään jo ihan sama onko vieressä vähän ärtyntyt akka joka sähisee ja iskee tassulla iskuja päähän.   Kaikilla kerroilla Fido on aina hiippaillut Nalan viereen ja sitten asettunut viereen makuulle tyylillä  nyt mä tulin tähän jo enkä voi enää lähteä.  Sähinöistään huolimatta ei Nalakaan liiku paikaltaan mihinkään, vaan rupeaa pesemään pentua ja tämän jälkeen joko unettaa tai sitten koko lähentely on liikaa. Selkeästi kuitenkin huomaa, että se kaveri on kivempi kuin ei kaveria ollenkaan. 

Uusi asukas talossa

Meille on jälleen kotiutunut uusi jyrsijä - yksi maailman suloisimmista ja sympaattisista otuksista, joka sai nimekseen Sparta.  Sparta vailla poikkeuksia on myös hamsteri ja kotiutunut varsin hyvin. Sparta on luonteeltaan aivan hellyttävä ja niin kiltti, että on sulattanut jopa meillä käyneiden jyrsijäpelkoisten sydämet nopeasti! Spartalla on myös oma instagram, jonka tarkoituksena olisi jakaa hamstereista tietoutta omien kokemuksieni pohjalta. Monesti samat kysymykset hamsterien hoidossa nimittäin askarruttavat monia.  Ja sitten tärkein: toivottavasti saan näytettyä miten suloisia, hellyttäviä ja persoonallisia myös nämä pikkujyrsijät osaavat olla.  Otahan siis seurantaan meidän instagram eli hamsterisparta