Siirry pääsisältöön

Kiitos kaikesta ūüíõ

 Totesin ett√§ tulipa dramaattinen otsikko, mutta ehk√§ se on jopa tarkoituksella. 

Olen miettinyt pääni puhki mitä teen blogin kanssa, koska tämä on ollut aikoinaan ensimmäinen askel siihen suuntaan mitä ikinä olenkaan halunnut tehdä eli kirjoittaa omista eläimistäni julkisesti. Kun tämän aloitin niin enpä olisi uskonut miten hienoja kokemuksia blogin kautta olenkaan saanut kokea.

Kiitos ihan hirve√§sti tuesta ja kannustuksesta sellaisissa hetkiss√§, kun meill√§ on ollut huolestuttavia ja tiukkoja paikkoja. En tied√§ miten olisin kest√§nyt esimerkiksi kaikkea Fidon sairastuttua viime vuonna, ellen olisi saanut niin paljon tsemppausta teilt√§. Se on nimitt√§in ollut el√§intenpidossani kurjin ja kamalin hetki. Kirjoittaminen auttoi purkamaan oloa, ja siit√§ olen niin kiitollinen ett√§ sen t√§nne sain tehd√§. 

El√§m√§nmuutoksille ei vain voi mit√§√§n, ja niit√§ on tullut rutkasti lis√§√§. Minulla ja el√§imill√§ on kaikki hyvin. Nyt vain kiire on sellainen, ett√§ jostain pit√§√§ karsia tekemist√§ pois ja t√§ll√§ hetkell√§ siis se on blogi. 

Mutta ei me silti kokonaan somesta kadota - blogin tilalle siis on tullut instagram samalla nimell√§ eli @kilpikonnakuvioita - tavataan siis siell√§! 

Otsikko kertookin kaiken - kiitos kaikesta teille lukijoille ja blogikollegoille jotka kirjoitatte ihanista el√§imist√§nne. Olette huippuja ūüíõKommentit

 1. Pitäkäähän ihminen kurissa, ettei se pääse hetkeksikään unohtamaan teitä :D - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
 2. L√∂ysimme teid√§t jo instassa, siell√§ jatketaan ❤️

  VastaaPoista
 3. Kiitos oikein paljon jutuista ♥Ja jos koskaan tulee j√§lleen aikaa kirjoittaa blogiin, niin t√§√§ll√§ me ollaan valmiina odottamassa juttuja. Siihen asti seuraillaan teit√§ instassa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos tähänastisesta ja jatketaan toisella alustalla. <3 Laitetaan teidät heti instassa seurantaan, vaikka Kassinen ja Seppo eivät siellä niin kovin aktiivisia olekaan. :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vihdoinkin ne Vänttiset

Meill√§ on ollut V√§nttisen valjaat k√§yt√∂ss√§ nyt viikon verran ja t√§√§ll√§ ruudun takana ihmisem√§nt√§ kirjoittaa t√§st√§ inspiroituneena teksti√§ materialismionnellisuuden pauloissa.  Eip√§ noita turhaan ole kehuttu k√§tevyytens√§ ja k√§yt√§nn√∂llisyytens√§ vuoksi, mutta mink√§s sille voi ett√§ asioita tajuaa hieman j√§lkijunassa. Monesti V√§nttisten osto on k√§ynyt mieless√§ koko lyhyen kissanomistajahistorian aikana, mutta aina sitten suunnitelma on j√§√§nyt ja jotkut toiset valjaat on ostettu tilalle - sellaiset tietenkin joissa istuvuus ei ole ollut loppujen lopuksi niin hyv√§ Nalan p√§√§ll√§. Kaikista selkeimmin sen n√§kee nyt, kun huomaa miten eri tavalla kissa kulkee valjaat p√§√§ll√§ ulkona ja miten paljon paremmin se k√§ytt√§ytyy niiden laiton aikana. Ulkoilureissuja onkin paljon mieluisampaa tehd√§ nyt kun n√§kee miten hyvin Nala viihtyy taas ulkona.   Uusien valjaiden osto tuli ajankohtaiseksi nyt kun s√§√§tkin ovat ruvenneet l√§mpe√§m√§√§n ja Nalankin mielenkiinto on siirtynyt t√§m√§n johdosta yh√§ enemm√§n s

Normipäivä

  Aurinko paistaa ja parvekkeen ovea pystyy pit√§m√§√§n j√§√§tym√§tt√§ auki niin, ett√§ kissat halutessaan voivat menn√§ haistelemaan lasitetulle parvekkeelle huumaavia tuoksuja ja kuuntelemaan lintujen laulua. Aika mukavaa, eik√∂ vain?  Asioitakin olisi mist√§ tekisi mieli kirjoittaa ja p√§ivitt√§√§, mutta ei ole muka aikaa. Olotila on kiireineen melkolailla sama kuin Fido t√§ss√§ seuraavassa kuvassa demonstroi: