keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Koppatorkkuja

Kissa kyllä tietää missä on paras paikka, sanotaan. Se paras paikka ei välttämättä ole mikään loogisin mutta sanontaa on uskottava - kissa kyllä tietää. 

Meiltä on jäänyt edelliseltä reissukerralta kantokoppa eteiseen lojumaan. Yleensä sitä pidetään häkkivarastossa tallessa - niin harvoin sitä tulee käytettyä mutta nyt se on ollut eteisessä oikeastaan vain tiellä odottamassa seuraavaa reissua, sillä allekirjoittanut epäilee ettei saa aikaiseksi vietyä koppaa takaisin varastoon ennen seuraavaa käyttökertaa. Ja toisaalta tässä vaiheessa moista olisi turha ylipäätänsä tehdäkään sillä Nala on jo kopan ottanut itselleen hyötykäyttöön. Parhaat unet nimittäin saa nykyään otettua kantokopassa, siellä kun saa rauhassa nukkua piilossa talon ihmisotuksilta silloin kun yhtään ei huvittaisi sosialisoida. 14 kommenttia:

 1. Vapaaehtoisesti kopassa ja vielä nukutkin siellä :O Sulla mahtaa olla hyvä koppa, jos siinä voi tehdä niinkin; mulla on tyhmä ja kova koppa, joka on hirveä vankila (musta ainakin) - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koppa on vankila munkin mielestä jos ollaan menossa johonkin. Kun se on paikoillaan kotona siellä on ihan kiva nukkua!
   - Nala

   Poista
 2. Kopassa on lokoisat oltavat, hyvä että Nalakin hoksasi sen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kiva että toinen pystyy rentoutumaan kopassa makoisiin uniin asti! Koppa siis voi olla kivakin!

   Poista
 3. Teillä onkin tuollainen kotoisa kankainen koppa, oikein turvallisen oloinen. :) Hyvä ettei kuljetusreissuista ole jäänyt traumoja. :)

  Nala siis matkustaa sen verran nätisti, että ei tarvitse pelätä kangaskopasta ulos murtautumista? Meillä on kaksi normikoppaa ja Kassiselle ne ovat pahasta, kun on joskus kauhussaan raapinut ja repinyt kyntensä verille matkalla. Kankainen olisi ehkä parempi mutta hajoaisikohan se jos kissa oikeasti yrittää pakoon, mitä luulet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo me ollaan suosittu tuota kankaista siitä asti kun Nala meille tuli ja kangaskoppa ostetaan tilalle kun tuohon vanhaan aika on jättänyt jälkensä.

   Voi Kassista! Kyllä veikkaisin että voisi hyvinkin olla mahdollista että tuollaisen kissa saisi hajotettua, varsinkin jos aivan paniikissa ja voimalla riehuisi. Riippuu varmaan tietenkin kassin materiaalista että miten kestäisi sitten tosissaan riuhtovaa kissaa. 🤔

   Poista
 4. Me syödään meidän kopassa ja sen vuoksi tykätään myös olla siellä automatkoilla. Nukkumapaikaksi ei olla kyllä vielä hyväksytty, mutta kiva, kun Nala viihtyy niin hyvin, että voi ihan nukkuakin siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai se kelpaa ihan ruokapaikaksikin, jännä! Kyllä tuo viihtyy, silloin kun koppa on turvallisesti kotona paikoillaan. Muuten vähän reissaaminen jännittää, nykyisin menee ehkä kuitenkin nätimmin kuin ennen kun neiti niin aktiivisesti on siellä unia nähnyt 😄 tai sitten ihminen vain kuvittelee niin.

   Poista
 5. Meidänkin kissa nukkuu mielellään pehmeässä kantokopassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmaan ihan mukava koisaamispaikka, huvittaisi itseänikin kokeilla jollei nukkumistila olisi niin rajallinen! :D

   Poista
 6. Se on sitten sillä selvä, koppa on ja pysyy paikoillaan. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu jos Nalalta kysytään. Ei liiku mihinkään, piste. :D

   Poista
 7. Meillä kopat ovat piilopaikkoja sekä tietty nukkumapaikkoja ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piilopaikkanakin varmasti toimii loistavasti! Ainakin saa hyvin väijyttyä sieltä pahaa- aavistamatonta uhriakin jos sattuu huvittamaan 😄

   Poista