lauantai 31. maaliskuuta 2018

Kevät tulee

Tänään ollaan iloittu auringosta ja vapaapäivistä, suklaasta ja päiväunista ja uudestaan suklaasta. Pääsiäisen kunniaksi tietenkin, ja se jos jokin on kevään merkki se. 


Katse kohti kesää, huomioikaa nurin läimäisty tipu.


Myös gerbiilitkin ovat kevättunnelmissa. Mokomat menivät ja ehtivät jo helmikuussa täyttää sen vuoden verran ja täällä vain ihmetellään ajan kulua. Tyttöjen käsittelyssäkin on tapahtunut paljon muutoksia sitten viime kerran kun niistä on blogin puolella kirjoitettu - käsitteleminen siis onnistuu paljon paremmin kuin ennen. Vielä ehkä Kikoa ei uskalla varsinkaan pienimmille lapsille käsiteltäväksi antaa, niin mielellään se vieläkin käyttelisi hampaitaan käsiteltäessä. Vila puolestaan on tullut paljon rohkeammaksi ja uteliaammaksi kuin mitä se on ollut, mikä on todella iloinen juttu.

Muuten viikonloppu jatkuukin samanlaisena kuin tähänkin asti, keväästä nauttien.

Oikein ihanaa ja iloista pääsiäistä

8 kommenttia:

 1. Ihanaa pääsiäistä koko teidän jengille! Ovatpa Kiko ja Vila söpöjä! <3 En ole koskaan pitänyt gerbiiliä kämmenellä, mutta ystävän hamsterin pikkuiset käpälät tuntuivat hellyttäviltä. Hampaat eivät ehkä olisi ihan yhtä jee. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pikkujyrsijät on kyllä hellyttäviä käsitellä tassuineen kaikkineen (ilman niitä hampaita) 😄

   Poista
 2. Täällä iloittu myös auringosta, suklaasta ja vapaasta! Ja ulkona osittain sulista tienpätkistä, jotka kuljetaan kantapäät edellä äänekkäästi rouskuen, ihan vain kevään avustamiseksi. :D

  Ihanat gerbut. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaistutaan kevään avustukseen! Tosin nyt kyllä itse sää ei suostu avustamaan siinä sen enempää, kun taivaalta tulee sakeana lunta. Uusi yritys taas jonkun ajan päästä?

   Poista
 3. Hyvää pääsiäistä! :) Gerbiilit ovat todella söpöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin! 🐣 gerbut kiittäisivät jos osaisivat joten omistaja kiittää:)

   Poista
 4. Hyvää pääsiäistä! :) Täällä myös iloitaan auringosta ja suklaasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko ja suklaa, niin elämä on täydellistä. Hyvää pääsiäistä! 🐣

   Poista