Siirry pääsisältöön

Devoted, yhteistyössä Faunatar

Nalalla on ollut aina hieman kieroutunut suhde ruokaan, jos sen niin voisi pehmeästi muotoilla. Joku saattaa muistaakin miten Neiti Nirsoudesta on ehkä useampaan otteeseen tullut valitettua ja lopulta vaiettua, sillä on vain karu fakta ettei siitä oikein meinaa päästä eroon. Ongelma on aina ollut läsnä märkäruokien kanssa, mutta kun Nala rupesi irvistelemään kuivanappuloilleenkin oli allekirjoittanut ihminen repiä pelihousunsa. (Ei kirjaimellisesti kuitenkaan). 

Siksipä olikin hauskaa kun saimme Faunattarelta postia ja sieltä paljastui pari Devoted- pussia, joita malttamattomana halusin lähteä testailemaan osana Nalan ruokavaliota. Enemmän kyseisestä merkistä pääset halutessasi lukemaan Faunattaren tai Devotedin omilta sivuilta. 


Devotedin pussit saivat itseltäni pelkkiä pluspisteitä jo pelkästään sen puolesta miten näppärästi pussit saa uudelleensuljettua. Kaikissa kuivanappulapusseissa ei tämäkään ominaisuus ole lyhyesti selitettynä itsestäänselvyys tai sitten pussin avaajassa on ollut jotain vikaa - mene ja tiedä. 

Myös pussin sisältö sai hyväksyviä äännähdyksiä aikaan ihmisten keskuudessa. Vaikkeivat nappulat niin kovia olekaan että niistä hampaille jotain hyötyä olisi on ihan hyvä, että Nalalla on jotain tekemistä niiden kanssa askarrellessaan.  

Ja miten sitten Nala otti nappulat vastaan? Nalamaisella tavalla tietenkin. Kaikki uusi pitää kissamaiseen tapaan tutkia ja tarkastella, mutta sitten kun olisi ruoka- aika on kivempi mieluummin lätkiä uusia juttuja tassulla tai tuijottaa vain epäluuloisesti kupin sisältöä. Sitten ihmisellä välähti ja hyvä että välähtikin, niin saatiin aktiviteettia molemmat. 


Mikäpä nimittäin virkistäisi ruokahalua paremmin kuin vanha kunnon saalistus? Nalalla ainakin riitti tekemistä nappuloita vaaniessaan ja siitähän riemu vasta repesi kun saalis keksikin kiivetä puuhun pakoon villiä petoa. 

Mumsmumsmums...

Hämmennyksen hetki kun ruokaa ei ollut lisää.

Ja mikä on mielipide Devotedin nappuloista kaiken tämän jälkeen? Ihan hyvä, voisi sanoa. Niin kauaa ei nappuloita ole tässä talossa vielä ehditty mussuttaa, että eroa huomaisi entiseen, mutta vaihtelua uusi ruoka on tarjonnut sen verran että nyt maistuvat nappulatkin jälleen paremmin - myös kupista asiaankuuluvasti nautiskeltuna. 


Kommentit

  1. Kivaa postia Nala on saanut! :) Tämä olikin aivan tuntematon merkki meille, vaikuttaa mielenkiintoiselta. Harmi ettei meille tule ikinä mitään ruoka- tai herkkuyllätyksiä postin mukana... Meillä rakastetaan kaupanpäällisiä ja ilmaisia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikäli Faunatar löytyy lähistöltä kannattaa pitää mielessä mikäli joskus kävisi ostamassa testiin! Kyllä minäkin ne kaupanpäälliset otan mukaan jos osuu ostosreissulla silmään 😄

      Poista
  2. Uusia merkkejä on kiva testata; hyvä että maistui! :)

    Meilläkin tykätään saalistaa nappuloita, ja Seppo saalistaa myös niitä merkkejä, joista ei edes pidä. Juoksee raukka suurella innolla vaikkapa Purizonin perään, saattaa ottaa suuhunsakin ja sylkee sitten pois. Kassinen syö vähän imeskellyn nappulan sitten joskus myöhemmin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kiva kokeilla uutta merkkiä taas vaihteeksi!

      Onneksi Kassiselle kelpaa ne nappulat, imeskellytkin jopa. Eivätpähän jää lattioille lojumaan! :D

      Poista
  3. Kivan makuisa posti Faunattarelta. Ja mikä parahinta, nirsous selätetty (ainakin hetkeksi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Se hetki riittää meille toistaiseksi kun ruoka vielä maistuu😄

      Poista
  4. Nappuloita! Mäkin haluun uutta raksua! Mä rrrrakastan raksuja! - Max

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vaatimaan ihmisiltä raksuja ja äkkiä Max! 😄

      Poista
  5. Devotedin kala on aivan huippu, olisin mieluusti ottanut sen Noralle Thriven tilalle, mutta valitettavasti joku tuossa aiheutti oireita ja kokeilu piti keskeyttää. :/ Devotedissa ei muuten ole sitten jodia, kuten ei Thrivessäkään, eli sitä pitää saada muualta.

    Kovasti pidän peukkuja, että Devotedille ilmestyy myös märkäruokia ja sopuhintaan. Märkäruokahan se oleellinen on kissalle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olen näyttänyt peukkua tuolle Devotedille, harmi että teillä se ei sitten sopinutkaan:/

      Märkäruoat Devotedilta olisivat kova juttu, toivottavasti semmoinen tulisi tosiaan markkinoille!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kiitos kaikesta 💛

  Totesin että tulipa dramaattinen otsikko, mutta ehkä se on jopa tarkoituksella.  Olen miettinyt pääni puhki mitä teen blogin kanssa, koska tämä on ollut aikoinaan ensimmäinen askel siihen suuntaan mitä ikinä olenkaan halunnut tehdä eli kirjoittaa omista eläimistäni julkisesti. Kun tämän aloitin niin enpä olisi uskonut miten hienoja kokemuksia blogin kautta olenkaan saanut kokea. Kiitos ihan hirveästi tuesta ja kannustuksesta sellaisissa hetkissä, kun meillä on ollut huolestuttavia ja tiukkoja paikkoja. En tiedä miten olisin kestänyt esimerkiksi kaikkea Fidon sairastuttua viime vuonna, ellen olisi saanut niin paljon tsemppausta teiltä. Se on nimittäin ollut eläintenpidossani kurjin ja kamalin hetki. Kirjoittaminen auttoi purkamaan oloa, ja siitä olen niin kiitollinen että sen tänne sain tehdä.  Elämänmuutoksille ei vain voi mitään, ja niitä on tullut rutkasti lisää. Minulla ja eläimillä on kaikki hyvin. Nyt vain kiire on sellainen, että jostain pitää karsia tekemistä pois ja tällä het

Vihdoinkin ne Vänttiset

Meillä on ollut Vänttisen valjaat käytössä nyt viikon verran ja täällä ruudun takana ihmisemäntä kirjoittaa tästä inspiroituneena tekstiä materialismionnellisuuden pauloissa.  Eipä noita turhaan ole kehuttu kätevyytensä ja käytännöllisyytensä vuoksi, mutta minkäs sille voi että asioita tajuaa hieman jälkijunassa. Monesti Vänttisten osto on käynyt mielessä koko lyhyen kissanomistajahistorian aikana, mutta aina sitten suunnitelma on jäänyt ja jotkut toiset valjaat on ostettu tilalle - sellaiset tietenkin joissa istuvuus ei ole ollut loppujen lopuksi niin hyvä Nalan päällä. Kaikista selkeimmin sen näkee nyt, kun huomaa miten eri tavalla kissa kulkee valjaat päällä ulkona ja miten paljon paremmin se käyttäytyy niiden laiton aikana. Ulkoilureissuja onkin paljon mieluisampaa tehdä nyt kun näkee miten hyvin Nala viihtyy taas ulkona.   Uusien valjaiden osto tuli ajankohtaiseksi nyt kun säätkin ovat ruvenneet lämpeämään ja Nalankin mielenkiinto on siirtynyt tämän johdosta yhä enemmän s

Normipäivä

  Aurinko paistaa ja parvekkeen ovea pystyy pitämään jäätymättä auki niin, että kissat halutessaan voivat mennä haistelemaan lasitetulle parvekkeelle huumaavia tuoksuja ja kuuntelemaan lintujen laulua. Aika mukavaa, eikö vain?  Asioitakin olisi mistä tekisi mieli kirjoittaa ja päivittää, mutta ei ole muka aikaa. Olotila on kiireineen melkolailla sama kuin Fido tässä seuraavassa kuvassa demonstroi: