tiistai 6. maaliskuuta 2018

Devoted, yhteistyössä Faunatar

Nalalla on ollut aina hieman kieroutunut suhde ruokaan, jos sen niin voisi pehmeästi muotoilla. Joku saattaa muistaakin miten Neiti Nirsoudesta on ehkä useampaan otteeseen tullut valitettua ja lopulta vaiettua, sillä on vain karu fakta ettei siitä oikein meinaa päästä eroon. Ongelma on aina ollut läsnä märkäruokien kanssa, mutta kun Nala rupesi irvistelemään kuivanappuloilleenkin oli allekirjoittanut ihminen repiä pelihousunsa. (Ei kirjaimellisesti kuitenkaan). 

Siksipä olikin hauskaa kun saimme Faunattarelta postia ja sieltä paljastui pari Devoted- pussia, joita malttamattomana halusin lähteä testailemaan osana Nalan ruokavaliota. Enemmän kyseisestä merkistä pääset halutessasi lukemaan Faunattaren tai Devotedin omilta sivuilta. 


Devotedin pussit saivat itseltäni pelkkiä pluspisteitä jo pelkästään sen puolesta miten näppärästi pussit saa uudelleensuljettua. Kaikissa kuivanappulapusseissa ei tämäkään ominaisuus ole lyhyesti selitettynä itsestäänselvyys tai sitten pussin avaajassa on ollut jotain vikaa - mene ja tiedä. 

Myös pussin sisältö sai hyväksyviä äännähdyksiä aikaan ihmisten keskuudessa. Vaikkeivat nappulat niin kovia olekaan että niistä hampaille jotain hyötyä olisi on ihan hyvä, että Nalalla on jotain tekemistä niiden kanssa askarrellessaan.  

Ja miten sitten Nala otti nappulat vastaan? Nalamaisella tavalla tietenkin. Kaikki uusi pitää kissamaiseen tapaan tutkia ja tarkastella, mutta sitten kun olisi ruoka- aika on kivempi mieluummin lätkiä uusia juttuja tassulla tai tuijottaa vain epäluuloisesti kupin sisältöä. Sitten ihmisellä välähti ja hyvä että välähtikin, niin saatiin aktiviteettia molemmat. 


Mikäpä nimittäin virkistäisi ruokahalua paremmin kuin vanha kunnon saalistus? Nalalla ainakin riitti tekemistä nappuloita vaaniessaan ja siitähän riemu vasta repesi kun saalis keksikin kiivetä puuhun pakoon villiä petoa. 

Mumsmumsmums...

Hämmennyksen hetki kun ruokaa ei ollut lisää.

Ja mikä on mielipide Devotedin nappuloista kaiken tämän jälkeen? Ihan hyvä, voisi sanoa. Niin kauaa ei nappuloita ole tässä talossa vielä ehditty mussuttaa, että eroa huomaisi entiseen, mutta vaihtelua uusi ruoka on tarjonnut sen verran että nyt maistuvat nappulatkin jälleen paremmin - myös kupista asiaankuuluvasti nautiskeltuna. 


10 kommenttia:

 1. Kivaa postia Nala on saanut! :) Tämä olikin aivan tuntematon merkki meille, vaikuttaa mielenkiintoiselta. Harmi ettei meille tule ikinä mitään ruoka- tai herkkuyllätyksiä postin mukana... Meillä rakastetaan kaupanpäällisiä ja ilmaisia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäli Faunatar löytyy lähistöltä kannattaa pitää mielessä mikäli joskus kävisi ostamassa testiin! Kyllä minäkin ne kaupanpäälliset otan mukaan jos osuu ostosreissulla silmään 😄

   Poista
 2. Uusia merkkejä on kiva testata; hyvä että maistui! :)

  Meilläkin tykätään saalistaa nappuloita, ja Seppo saalistaa myös niitä merkkejä, joista ei edes pidä. Juoksee raukka suurella innolla vaikkapa Purizonin perään, saattaa ottaa suuhunsakin ja sylkee sitten pois. Kassinen syö vähän imeskellyn nappulan sitten joskus myöhemmin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä kiva kokeilla uutta merkkiä taas vaihteeksi!

   Onneksi Kassiselle kelpaa ne nappulat, imeskellytkin jopa. Eivätpähän jää lattioille lojumaan! :D

   Poista
 3. Kivan makuisa posti Faunattarelta. Ja mikä parahinta, nirsous selätetty (ainakin hetkeksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Se hetki riittää meille toistaiseksi kun ruoka vielä maistuu😄

   Poista
 4. Nappuloita! Mäkin haluun uutta raksua! Mä rrrrakastan raksuja! - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaatimaan ihmisiltä raksuja ja äkkiä Max! 😄

   Poista
 5. Devotedin kala on aivan huippu, olisin mieluusti ottanut sen Noralle Thriven tilalle, mutta valitettavasti joku tuossa aiheutti oireita ja kokeilu piti keskeyttää. :/ Devotedissa ei muuten ole sitten jodia, kuten ei Thrivessäkään, eli sitä pitää saada muualta.

  Kovasti pidän peukkuja, että Devotedille ilmestyy myös märkäruokia ja sopuhintaan. Märkäruokahan se oleellinen on kissalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen näyttänyt peukkua tuolle Devotedille, harmi että teillä se ei sitten sopinutkaan:/

   Märkäruoat Devotedilta olisivat kova juttu, toivottavasti semmoinen tulisi tosiaan markkinoille!

   Poista