tiistai 12. joulukuuta 2017

Salainen joulukissa 2017

Tänä vuonna osallistuttiin ensimmäistä kertaa Joulukissa- tempaukseen ja mukavaa olikin miettiä omaan pakettiin lahjoja lähetettäväksi. Kiitokset myös Tassulinnan emännälle kivan jouluisan aktiviteetin järjestämisestä! 

Mieluummin myöhään kuin ei milloinkaan, niinhän se sanonta menee, sillä tasan viikko sitten hain meidän paketin postista, mutta en millään ole kerinnyt tietokoneen ääreen ennen kuin vasta  nyt. 


Monta pakettia naruineen herättivät Nalan päiväunilta, narujen repiminen taisi olla kivointa koko jutussa :DSaadut lahjat ja uteliaan kissan takapuoli.

Monta pientä nimikoitua pakettia laatikosta löytyikin unohtamatta suloista joulukorttia. Omistajalle tuli ihania kissamaisen jouluisia servettejä, suklaata sekä kuvassa suklaarasian päällä oleva kissa"patsas", jota ensin omistaja veikkasi ensin paperipainoksi, mutta tarkemman tarkastelun jälkeen oletettiin sen olevan teline sormuksille tai muille ripustettaville pienille koruille. Aivan ihana joka tapauksessa ja pääsikin heti meille osaksi sisustusta! 


Lempparileluksi pääsi joulupukki :D 

Leluista ylivoimaisin Nalan mielestä oli joulupukki, jota saattoi tämän lakin tupsusta kurmuuttaa pitkin asuntoa (ilo oli isoimmillaan varsinkin kun omistaja laittoi tämän sisälle kissanminttua) ja siinä hommassa matotkin menivät ryttyyn. Myös pallo oli kiva, samaten kuin pienempi rapiseva lelu, joka hukkui hetkeksi mutta löytyi vähän myöhemmin henkilökunnan patjan alta sängystä. Nalalle herkut olivat aluksi kummastus, mutta niitä on nyt naposteltu oikein hyvällä ruokahalulla silloin kun niitä vain on tarjolla. 

Gerbiilitkin saivat joululahjan, sillä niiden omasta paketista paljastui kuivattuja jauhomatoja jotka ovatkin meillä neitien herkkua. 


Asiaan kuului myös paketin tarkka tutkiminen. 

Pakettien avaaminen oli Nalasta niin jännää ettei se ihan ollut varma miten päin olla kun sai niin paljon uusia juttuja tutkittavaksi. Tästä seurasi lopulta myös pakettilaatikon viereen väsähtäminen. 

 Lahjanarujen kanssa meillä vähän tuli erimielisyyksiä, Nala kun olisi niitä halunnut nakerrella mutta ihmiset olivat tyhmiä kun eivät niin antaneet tehdä.  


Me kiitetään hurjasti Miukumaan porukkaa ihanasta joululahjasta ja yllätyksestä! Käy myös lukemassa Ivanin ja Anyan blogista mitä me lähetettiin sinne joululahjaksi :)   14 kommenttia:

 1. Ihanan monipuolisen paketin olet Nala saanut! Waude! Ootko maistanut niitä gerbiilien kuivattuja jauhomatoja? Mä joskus maistelin (kun meillä oli aiemmin gerbiili) ja ne jauhomadot oli tosi hyviä! - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kaikkea ihanaa! Nala ei syönyt jauhomatoja, ne saivat jäädä vain tutkimusasteelle tällä kertaa:D jännä että teillä nuo maistuivat Maxillekin ihan herkkuna:D !

   Poista
 2. Oih, viimeisessä kuvassa vois melkein olla meidän Sofi ❤️
  Hienoa, että lahjat olivat mieluisia kaikille. Jauhomadot olivat eläinkaupan myyjän suositus ja onneksi kelpasivat nekin. Uskallettiin laittaa noita kissannameja, koska ne ovat aika pehmeänrapeita ja kelpaavat Sofillekin, joka on nirso namien suhteen.
  Ja kyllä, sormusteline tuo ”patsas” on, se selvisi minullekin vasta sen jälkeen kun olin kotona tutkinut sitä tarkemmin 😀
  Hauskaa joulunaikaa teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sormusteline, sehän se sana oli mitä etsin vaikka kuinka kauan! :D ja jauhomadot olivat jyrsijöille nappi valinta, niin hyviä että ne syödään aina ensimmäiseksi:) myös Nala tosiaan nauttii tällä hetkellä omia herkkujaan ja jaksaa kurmuuttaa saatuja leluja, joten paketti oli täydellinen, kiitos! ❤

   Poista
 3. Näitä joulukissapostauksia on kiva lukea - nostattavat mukavasti joulutunnelmaa, ja samalla saa hyviä idiksiä, mitä kaikkea kivaa kissamaista onkaan olemassa. Ihana tuo sormusteline - zoomailin sitä oikein tarkemmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri se onkin syy miksi halusin osallistua tänä vuonna mukaan ja kiva että osallistuttiinkin! Tuo sormusteline on kyllä oikein nätti, pääsi käyttöön heti:)

   Poista
 4. Joulupukki ei nyt uskalla tulla teille, kun näköisversio on kissan raatelema. :D

  Gerbiileillekin lahja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti lahjat tulevat perille vaikkei pukki uskaltaisikaan sisälle asti:-D

   Gerbiilit olivat oikein iloisia omasta ylläristään!

   Poista
 5. Ihanan paketin olet saanut! Tuo kissa-koruteline varsinkin :) Kiva, että myös gerbiilit saivat lahjan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuli, kaikelle tuli käyttöä ja kaikesta tykättiin! :)

   Gerbiileiden lahja oli kiva lisä ja tykkäsivät omista herkuistaan hurjasti (otettiin pieni varaslähtö jouluun ja annettiin nameja niille jo).

   Poista
 6. Wau, saitte Miukumaan tytöiltä toooosi kivat lahjat ja toi joulupukki, wau, se näyttääkin ihan parhaimmalle.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli tosi kivat paketit! Ja joulupukki on Nalan mielestä ehdottomasti paras, varsinkin kun sisällä on kissanminttua 😍

   Poista
 7. Hurjasti kaikkea kivaa! :) Mie aattelin ensin jauhisten olevan ihmiselle nyt kun on tuo ötökkäruokavillitys päässyt paremmin käyntiin, mutta sitten ajattelin josko ne olisikin erikoisherkkua kisulle. Ei kumpikaan oikein. :'DDD Meillä Haiku on ihan hulluna jauhomatoihin, aina kytiksellä liskojen ruoka-aikaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan hirveesti, oli kiva yllätys!

   En tiedä sitten tuoksuuko nuo madot jotenkin kissojen nenään jännältä vai miten kun Nalakin on kärppänä katsomassa kun annetaan jauhiksia gerbiileille (vaikka ovatkin kuivattuja - teillä varmaan liskot syö tuoreempia tapauksia?:D)

   Poista