tiistai 7. marraskuuta 2017

Tiistaikin voi olla herkkupäivä

Pitkään olen tiennyt miltä tuntuu asua kodissa ilman Muumitavaroita, mutta nyt siihen tuli loppu. Nalan raksut saivat nimittäin uuden säilytysastian pussissa olemisen sijaan ja materialismi- innokkaan ihmisen synkkä puoli pääsi valloilleen uutta tavaraa ostaessa. 
Tuo säilytyspurkki on ollut superhyvä- sekä hyödyllinen ainakin meillä käytössä, ja suosittelenkin käymään kurkkaamassa Citymarketin eläintarvikeosastoa huvikseen, mikäli kauppa lähistöltä löytyy ja tuollainen kapistus kiinnostaa. 

Aina ei myöskään tarvitse olla viikonloppu herkutellakseen, eikä oikeastaan kyllä erikoista syytäkään. Kaupasta tarttuikin siis ihmisten herkkujen lisäksi jotain hyvää Nalallekin. Ostin siis testiin Encoren tonnikalafilettä ensimmäistä kertaa nyt kun sitä kaupan hyllyllä oli saatavilla. 
Tonnikalan aromit taisivat mennä neidillä niin paljon päähän, että Nala nuoli jo innoissaan lattialle vahingossa pudonnutta käärepaperiakin, mutta itse herkku ei meinannut kokonaisena sitten maistuakaan. Testiateria oli syömiskelpoista Nalan mielestä vasta sitten kun se paloiteltiin pienemmiksi palasiksi, ja silloinkin saaliin syöminen onnistui pienissä pätkissä, kupista suussa kuljettaen maton päälle syötäväksi. Itse en varsinaisesti riemusta kiljunut kun matto sai itseensä uudenlaista aromia a la tonnikala, mutta Nalalla ainakin oli superhauskaa. 

Muuten meille kuuluu oikein hyvää. Ihminen koittaa jotain oikein kunnianhimoista ja selailee kuivia parasitologian ja eläinten anatomian kirjoja vapaa- ajallaan pienesti haaveillen eläinlääkiksestä (mutta tämä on vielä puoliksi salaisuus niin että hys)! Ja lauantaina onkin sitten lähtö lemmikkimessuille. Viime vuotinen oli niin kiva tapahtuma, että pakko oli ostaa liput tänäkin vuonna, täällä tuskin maltetaan odottaa siis viikonloppua! 6 kommenttia:

 1. Hauska purkki, kauniimpi kuin paljas kissanraksupussi. :) Meillä on raksuja myös pienessä purkissa pöydällä, että on helppo ja nopea napata niitä, ja pussit ovat kaapissa piilossa.

  Lemmikkimessuilla on varmaan kaikkea hienoa! Kuvia kaivataan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä esteettisesti nätimpi omaankin silmään!:) meillä tosin raksupussi on ollut lipaston laatikossa muiden eläintavaroiden joukossa, mutta koska laatikko pursuaa kaikkea niin päädyttiin tällaiseen tilaratkaisuun. Purkkisysteemi siis toimii teilläkin, ihan kätevää!

   Koitetaan muistaa räpsiä kuvia joita saisi tännekin asti liitettyä!

   Poista
 2. Hieno purkki! :) Meillä on kanssa purkki herkuille, hienompi pöydällä kuin epämääräinen pussi. Eivätkä ahneet pääse omin luvin repimään herkkuja :)

  Toivotaan myös kuvia messuilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopii hyvin tuollaiset kieltämättä sisustukseen ja helpompi annostella ruoka- annos purkista! 😄

   Poista
 3. Hieno purkki! :) Purkkien huono puoli tosin on, että kaadettaessa siihen raksut alkavat härskiintyä nopeammin altistuttuaan hapelle. Mutta on ainakin näyttävä! :D

  Encoren tonnikala sai meiltä 10 pistettä, mutta hinta on vähän turhan tuhti testiostoa pidemmälle. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä pointti hapettumisen kanssa! Meillä raksuna toimii tällä hetkellä Canagan ja pussi ei ole uudelleensuljettava niin aika lailla sama ongelma kuin kupissa olemiseen, veikkaisin. Onneksi yhden kissan talouteen ei tarvitse hirveää raksumäärää, joten ehtivät loppua ennen kun menevät huonoiksi. (Näin uskallan veikata:D)

   Sama homma, turhan kallis ostettavaksi perus kauppaostosten yhteydessä, mutta sopivan hintainen kyllä silloin tällöin ostettavaksi:)

   Poista