lauantai 14. lokakuuta 2017

Reissukissa

Vaikka otsikosta jotenkin voisi päätellä että olisimme reissailleetkin vähän sinne tänne niin ei, valitettavasti. Sen sijaan Nala sai taas sydämensä täydeltä riemuita olostaan mummolassa eli allekirjoittaneen vanhemmilla, kun pakattiin kimpsut ja kampsut ja lähdettiin matkaan. Automatka ei ollut niinkään nautinnollinen, mutta onneksi matka ei ollut pitkä (vaikka siltä toisaalta ehkä kaikista osapuolista tuntuikin). Parkkipaikalta kipitettiinkin jo sitten kovaa kyytiä kohti tuttua ovea, koska jos jotain Nala on reissujensa myötä oppinut niin sitten sen, että mummolan ovi tunnistetaan aina ja ehdoitta. 


Isompi asunto kaikkine koloine ja kaappeineen on Nalalle loistava reissukohde, ja siellä neiti viihtyykin aina erinomaisesti. Yhtä lämpimästi kissa otetaan aina vastaan myös toisessa päässä, ja lellitään piloille heti kun oma katse välttää. Yleensä siis kaikista varmin hoitopaikka on juuri vanhempieni luona, sillä siellä Nala viihtyy kaikista parhaiten ellemme sitten ole kotona. 

Jos Nalalta kysyisi mielipidettä, vastaisi se todennäköisesti että elämä kyllä saisi olla vain pelkkää mummolaa aamusta iltaan. Sen verran hyvin palvelu pelaa ja ihmiset hössöttävät ympärillä, että yhden kissan kelpaa kyllä olla. Tällä kertaa myös itse sain nauttia maisemanvaihdoksesta kun tehtiin viikonloppureissu yhdessä. Opiskelijan mieltä lämmitti suuresti täysi jääkaappi ja ehdottomasti perheen seura. Kävimme myös Espoon suunnilla kävelemässä, missä syksy näytti loistavasti parhaita puoliaan. 
Sitten on tietenkin kotiinlähtö, joka ei milloinkaan Nalan mielestä ole erityisen kiva juttu. Tähän tietenkin vaikuttaa varmasti kissan tuskallisen valitettava tietoisuus siitä, että pian se olisi autoreissu taas ja auto ei Nalan lempijuttujen joukkoon millään lukeudu. Tietenkin mummolassa on myös niin kivaa, ettei paikkaa millään voisi jättää vaan kivempaa olisi jäädä katselemaan ikkunasta pihamaalla loikkivia oravia, niiden puuhat aamupäivisin ovat yhtä tärkeää seurattavaa kuin ihmisille joulurauhanjulistus jouluaattona. 


Kotiin vai? En varmaan lähe!

Silmien kiinni ollessa todellisuuden kohtaaminen on paljon helpompaa.

Maisemanvaihdos on muutenkin ihan kivaa silloin tällöin, nyt varsinkin kun emännällä on kädet täynnä töitä yhden jos toisenkin asian kanssa alkaen opiskeluista päättyen työjuttuihin. Kaikista kivoin juttu tällä hetkellä on kuitenkin pienen projektin kirjoittelu Hesylle, josta pitääkin muistaa kertoa enemmän sitten kun juttu on hieman ajankohtaisempi. 

8 kommenttia:

 1. Nala, kyllä koti on aina koti vaikka siinä olisi autoilua välissä. Nih!
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koti kuin koti mutta se auto on kyllä yksi turhake!
   - Nala

   Poista
 2. Kiva, että teillä on mahis käydä mummolassa lomailemassa! :) Tai olisihan se meilläkin mutta matkustuksellisista syistä jätetään väliin. :P Varmasti olisi ihan kivaa vaihtelua elämään kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä todella kiva päästä käymään silloin tällöin, kun välimatka ei ole mikään mahdoton. Matkan taittaminen ei välttämättä ole mitään herkkua kissalle tai kissojen kanssa muiden matkustukseen liittyvien syiden lisäksi, joten ymmärrän hyvin!

   Poista
 3. Hienoa, että teillä päästään lomailemana mummolaan! Vaikka automatka onkin kamala, niin määränpäässä on sitten kivaa :) Meillä ei ole mahdollisuuksia mun äidin luokse, kun matkaa on yli 400 kilometriä. Mutta miehen vanhempien luokse ei ole kuin vajaa kilometri. Toistaiseksi vain Piin kanssa ollaan käyty kyläilemässä. Anoppilassa on neljä kissaa, eivätkä ne oikein siedä vieraita kissoja... Varmaan jos ajan kanssa tutustuttaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitaasti kun lämmittelee niin hyvä saattaa tullakin tai sitten katastrofi, riippuu varmaan enimmäkseen muista kissoista että mitä mieltä sitä oltaisiinkaan karvaisista kyläilevistä tuntemattomista 😄

   Poista
 4. Mummolat. ♥ Meillä kisut joutuu tyytymään vierailevaan mummuun kun mummulassa on valmiiksi 2 kissaa, ei voi mennä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vieraileva mummu on onneksi ihan yhtä hyvä! 😄

   Poista