sunnuntai 30. heinäkuuta 2017

Kissanpentupainotteinen viikonloppu

Tätä kirjoittaessani olen tosin vapauttanut jo omien eläinteni hoitajan velvollisuuksistaan ja palannut kotiin, mutta ajattelin kuitenkin jakaa kanssanne hieman omasta viikonlopustani Tampereella, jossa kävin moikkaamassa ystävääni ja tämän ragdoll- pentua. Varautukaa siis jo nyt ainakin söpöihin pentukuviin, jos ei muuhun sitten! 

Ystäväni kissa on toistaiseksi vielä pieni ragdoll- poika, nopealla matematiikalla laskettuna pian jo 5kk vanha. Kutsumanimekseen sai siis Tohveli, vaikka osuvampi nimi luultavasti olisikin Rontti tai Kelmi. Viikonlopun aikana sainkin kokea paljon kissanpentuarkea, niin hyvässä kuin pahassakin. Muistutus taas siitä, että pentuaikaa ei tosiaan ole ikävä, vaikka söpöjähän pennut ovatkin:D Energiaa tuolla karvapallolla on kuin pienessä kylässä, ja melkoinen hermojenkoettelija onkin! Söpö silti, edelleen. 

Ihailin kuitenkin sitä miten sosiaalinen ja reipas poika oli joka tilanteessa, mikään ei tuntunut olevan jännää tälle avoimelle ja iloiselle pennulle. *Tähän väliin pitkä katse omaan, kiipeilypuussaan nukkuvaan kissaani ja syvä huokaus*. 

Mutta niin, tässä niitä kuvia! Niitä tosiaan on muutama (kameran muistissa paljon enemmän) ja osa ihan kivojakin, vaikka itse sanonkin. Oli todella kiva päästä kuvailemaan vaaleaa kissaa tummalle taustalle, ja kuvia räpsiessäni innostuin hieman. Katselkaa rauhassa ja antakaa kissakuumeen kasvaa, niin minäkin tein!

Jos teitä kiinnostaa seurailla enemmän tuon ragdoll- pojun elämää, käykää kurkkaamassa sen oma Instagram.

6 kommenttia:

 1. Kaunis kisu, ja varmaan ollut pehmoinen! Aina mukavaa, jos kissanpentu antaa koskea eikä välttele tai piileskele. Pennuilla on erilaiset eväät elämään, osa on tuollaisia rohkeita ja avoimia ja osa sitten ei... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana pumpulituppo ❤ kyllä oli kiva kun oli noin reipas yksilö! Kai se on niin niistä jo emolta asti opituista tavoista kiinni, että kannattaako suhtautua varovaisesti asioihin vai ollako uusien asioiden kanssa rennommin:)

   Poista
 2. Ooh, vauvat on vaan niin ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ja hän on niin hurmaava tapaus ❤😄

   Poista
 3. Tohveli-räggäri, miten osuva nimi pienelle! ♥ Kerrassaan hurrrrmaavan oloinen poitsu! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä melkoinen sydämenmurskaaja! Kyllä siitä komea räggäri tulee kunhan kasvaa isoksi :D !

   Poista