Siirry pääsisältöön

Mikäs tässä on ollessa

Meillä on ollut aika kiire. Tai siis ollut niin paljon arjen aherrusta, mitäpä sitä muutakaan. Nala ehti täyttää tässä sivussa jo 5v (9.9. !!) sillä tavalla että sitä hädintuskin huomasi. Paljon annoimme herkkuja ja huomiota kyllä syntymäpäivien kunniaksi oikeana päivänä. 

Myös Fidon kanssa pääsimme sanomaan kulkusille hyvästit eläinlääkärillä. Itseasiassa tätä kirjoittaessa kyseinen eläin nukkuu aamukännejään vielä pois. Oikein muuta kerrottavaa siitä ei olekaan, koko operaatio oli niin nopea ettei kastroinnin ajaksi ehtinytkään poistua eläinlääkäriaseman läheisyydestä tehdäkseen jotain muuta. Nala otti Fidon vastaan vähän epäillen, että tulikohan nyt oikea tyyppi varmasti mukaan, mutta haisteltuaan pennun läpikotaisin nuolaisi pari kertaa Fidoa korvan takaa ja lompsi sitten tiehensä. Ehkä se koitti sanoa että tsemppiä. 

Uusia kuvia ei ole räpsitty nyt lähipäivinä, joten ihailkaa siis näitä ajalta jolloin Fidolla oli vielä pallit tallessa ja se tuntuu ajoittain lähes poseeraavan - Nala puolestaan... ei. Jos oikein tarkasti katsoo kuvia, niin huomaa että joissakin kuvissa Nalan tassun asento on saattanut hetkittäin vaihtaa paikkaa ja melkein silmät meinaavat ummistua kiinni lopussa. On se rankkaa tämä blogikissan elämä. 


Rankkaa tuntui olevan Fidollakin, väsymys nimittäin iski kesken kaiken.  Viimeinen kuva kertokoon tästä omaa tarinaansa. 

Kommentit

 1. Onnea Nalalle! ❤️
  Neiti vissiin meinaa, että antaa penskan poseerata, se jaksaa vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, penska joutu tollee nuorempana jotain tekee. Eipä hirveemmin muuten kiinnosta toi kamera. Kiitos onnitteluista!

   Poista
 2. Onnea Nala! Me täytettiin kans viis, mutta pikkasen ennen sua.
  - Pate, Eddie & Rudi -

  Toivotan mäki onnea vaikken ookkaa niin vanha mitä äippä ja tädit!
  - Eppu -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä onkin synttärit sattumalta tälleen tosi lähekkäin! - Nala

   Poista
 3. Nalalle onnittelut! <3

  Ai nuoriherra pääsi eroon kulkusistaan. :D Mukavaa, että operaatio sujui nätisti ja Nala tunnisti kotiintulijan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä oli jo kulkusille aika sanoa heipat kun rupesi meno kiihtymään aika paljon. Silleen samanlaista on edelleenkin tälleen kevyempänä mut omistajan tarvii huolehtia vähän vähemmän. Kiitos onnitteluista! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vihdoinkin ne Vänttiset

Meillä on ollut Vänttisen valjaat käytössä nyt viikon verran ja täällä ruudun takana ihmisemäntä kirjoittaa tästä inspiroituneena tekstiä materialismionnellisuuden pauloissa.  Eipä noita turhaan ole kehuttu kätevyytensä ja käytännöllisyytensä vuoksi, mutta minkäs sille voi että asioita tajuaa hieman jälkijunassa. Monesti Vänttisten osto on käynyt mielessä koko lyhyen kissanomistajahistorian aikana, mutta aina sitten suunnitelma on jäänyt ja jotkut toiset valjaat on ostettu tilalle - sellaiset tietenkin joissa istuvuus ei ole ollut loppujen lopuksi niin hyvä Nalan päällä. Kaikista selkeimmin sen näkee nyt, kun huomaa miten eri tavalla kissa kulkee valjaat päällä ulkona ja miten paljon paremmin se käyttäytyy niiden laiton aikana. Ulkoilureissuja onkin paljon mieluisampaa tehdä nyt kun näkee miten hyvin Nala viihtyy taas ulkona.   Uusien valjaiden osto tuli ajankohtaiseksi nyt kun säätkin ovat ruvenneet lämpeämään ja Nalankin mielenkiinto on siirtynyt tämän johdosta yhä enemmän s

Kiitos kaikesta 💛

  Totesin että tulipa dramaattinen otsikko, mutta ehkä se on jopa tarkoituksella.  Olen miettinyt pääni puhki mitä teen blogin kanssa, koska tämä on ollut aikoinaan ensimmäinen askel siihen suuntaan mitä ikinä olenkaan halunnut tehdä eli kirjoittaa omista eläimistäni julkisesti. Kun tämän aloitin niin enpä olisi uskonut miten hienoja kokemuksia blogin kautta olenkaan saanut kokea. Kiitos ihan hirveästi tuesta ja kannustuksesta sellaisissa hetkissä, kun meillä on ollut huolestuttavia ja tiukkoja paikkoja. En tiedä miten olisin kestänyt esimerkiksi kaikkea Fidon sairastuttua viime vuonna, ellen olisi saanut niin paljon tsemppausta teiltä. Se on nimittäin ollut eläintenpidossani kurjin ja kamalin hetki. Kirjoittaminen auttoi purkamaan oloa, ja siitä olen niin kiitollinen että sen tänne sain tehdä.  Elämänmuutoksille ei vain voi mitään, ja niitä on tullut rutkasti lisää. Minulla ja eläimillä on kaikki hyvin. Nyt vain kiire on sellainen, että jostain pitää karsia tekemistä pois ja tällä het

Hauskaa uutta vuotta vuodelle 2021!

  Lämmöllä otamme tulevan vuoden vastaan. Oli tässäkin vuodessa omat puolensa, vaikka muuten raskas onkin ollut. Olihan meillä muutto uuteen asuntoon ja sitten heinäkuussa kotiutui Fido. Siinä kai ne kohokohdat olivat, vaikka on tähän vuoteen mahtunut onneksi muutakin mukavaa.  Tämä on Fidon ensimmäinen vaihtuva vuosi, joten juhlistamme kotona ja katsomme millaisen reaktion raketit saavat aikaan. Veikkaus on, että eivät juuri minkäänlaista mutta eihän sitä koskaan tiedä. Fidon mielestä kun kovaääninen imuri on viheliäisimmistä pahoista asioista pahin.  Nala ei ainakaan pelkää, se katselee ikkunasta ja ottaa aina tyynen zenmäisesti vaihtuvan vuoden vastaan. Voitteko uskoa että se on asunut täällä meillä pian 5 vuotta? Aika menee kyllä vauhdilla eteenpäin. Hauska uutta vuotta vuodelle 2021! Palataan taas ensi vuonna blogin merkeissä asiaan! 💛