Siirry pääsisältöön

Levollista pääsiäistä!

Tuli se kevätkin vihdoin selkeästi esiin, ja pääsiäistä onkin vietetty lokoisasti kotona asiaankuuluvasti leväten. Muuttokin on saatu hoidettua pois alta jo aikapäivää sitten, onneksi. Se onkin sellaista hommaa, että alkuun se tuntuu hauskalta ja loppuvaiheessa toivoisi, koko homman olevan ohitse.
Nala on ottanut muuton rennon lungisti. Ainoastaan ovisummeri saa osakseen pahoja katseita ja murinaa. Myös ensimmäisinä päivinä täytyi ravata huoneesta toiseen tarkistamassa, että paikat varmasti tulisivat tutuiksi. Pian ne onneksi tulivatkin ja kotiutuminen saattoi turvallisesti Nalankin mielestä alkaa. Kivoin asia ehdottomasti on lasitettu parveke - viimein meilläkin on sellainen! Vaikea sanoa kumman mielestä se on maailman paras paikka, allekirjoittaneen vai Nalan.Aurinkoista pääsiäistä 2020 haluan myös toivottaa koko meidän jengin puolesta. Toivottavasti voitte hyvin ja teillä on rentouttavat pyhät :) 

Kommentit

 1. Lasitettu parveke on kyllä huippu juttu! Iloista pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vakoilupaikka ainakin iltaisin Nalan mielestä!

   Poista
 2. Oikein hyvää pääsiäistä! Ihanaa kun ootta jo kotiutuneet. Toivottavasti saatte pian ottaa myös parvekkeen kunnolla käyttöön. Mitä kaikkea uutta kivaa se tuokaan teille ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Kyllä nautitaan varmasti täysin rinnoin isommasta tilasta ja uudesta parvekkeesta! Kunhan illat lämpenee niin malttaakohan sieltä lähteä poiskaan?

   Poista
 3. Hyvää pääsiäistä ja onnea uudesta lasitetusta parvekkeesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Suurkulutusta sen kanssa on jo esiintynyt. Ja sit huudetaan vaativasti jos sinne ei pääse. Nala siis, ei me ihmiset.

   Poista
 4. Aurinkoista pääsiäistä sinnekin! :) Voin niin samaistua muuttotunnelmiin, en muistele kovin lämmöllä kohta vuosi sitten ollutta muuttourakkaa. xD Huippua, että saitte lasitetun parvekkeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutto on kyllä jumalaton taakka loppua kohden, mutta onneksi saa nauttia uudesta kodista! On kyllä ehdottomasti paras elementti toi partsi:)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vihdoinkin ne Vänttiset

Meillä on ollut Vänttisen valjaat käytössä nyt viikon verran ja täällä ruudun takana ihmisemäntä kirjoittaa tästä inspiroituneena tekstiä materialismionnellisuuden pauloissa.  Eipä noita turhaan ole kehuttu kätevyytensä ja käytännöllisyytensä vuoksi, mutta minkäs sille voi että asioita tajuaa hieman jälkijunassa. Monesti Vänttisten osto on käynyt mielessä koko lyhyen kissanomistajahistorian aikana, mutta aina sitten suunnitelma on jäänyt ja jotkut toiset valjaat on ostettu tilalle - sellaiset tietenkin joissa istuvuus ei ole ollut loppujen lopuksi niin hyvä Nalan päällä. Kaikista selkeimmin sen näkee nyt, kun huomaa miten eri tavalla kissa kulkee valjaat päällä ulkona ja miten paljon paremmin se käyttäytyy niiden laiton aikana. Ulkoilureissuja onkin paljon mieluisampaa tehdä nyt kun näkee miten hyvin Nala viihtyy taas ulkona.   Uusien valjaiden osto tuli ajankohtaiseksi nyt kun säätkin ovat ruvenneet lämpeämään ja Nalankin mielenkiinto on siirtynyt tämän johdosta yhä enemmän s

Kiitos kaikesta 💛

  Totesin että tulipa dramaattinen otsikko, mutta ehkä se on jopa tarkoituksella.  Olen miettinyt pääni puhki mitä teen blogin kanssa, koska tämä on ollut aikoinaan ensimmäinen askel siihen suuntaan mitä ikinä olenkaan halunnut tehdä eli kirjoittaa omista eläimistäni julkisesti. Kun tämän aloitin niin enpä olisi uskonut miten hienoja kokemuksia blogin kautta olenkaan saanut kokea. Kiitos ihan hirveästi tuesta ja kannustuksesta sellaisissa hetkissä, kun meillä on ollut huolestuttavia ja tiukkoja paikkoja. En tiedä miten olisin kestänyt esimerkiksi kaikkea Fidon sairastuttua viime vuonna, ellen olisi saanut niin paljon tsemppausta teiltä. Se on nimittäin ollut eläintenpidossani kurjin ja kamalin hetki. Kirjoittaminen auttoi purkamaan oloa, ja siitä olen niin kiitollinen että sen tänne sain tehdä.  Elämänmuutoksille ei vain voi mitään, ja niitä on tullut rutkasti lisää. Minulla ja eläimillä on kaikki hyvin. Nyt vain kiire on sellainen, että jostain pitää karsia tekemistä pois ja tällä het

Hauskaa uutta vuotta vuodelle 2021!

  Lämmöllä otamme tulevan vuoden vastaan. Oli tässäkin vuodessa omat puolensa, vaikka muuten raskas onkin ollut. Olihan meillä muutto uuteen asuntoon ja sitten heinäkuussa kotiutui Fido. Siinä kai ne kohokohdat olivat, vaikka on tähän vuoteen mahtunut onneksi muutakin mukavaa.  Tämä on Fidon ensimmäinen vaihtuva vuosi, joten juhlistamme kotona ja katsomme millaisen reaktion raketit saavat aikaan. Veikkaus on, että eivät juuri minkäänlaista mutta eihän sitä koskaan tiedä. Fidon mielestä kun kovaääninen imuri on viheliäisimmistä pahoista asioista pahin.  Nala ei ainakaan pelkää, se katselee ikkunasta ja ottaa aina tyynen zenmäisesti vaihtuvan vuoden vastaan. Voitteko uskoa että se on asunut täällä meillä pian 5 vuotta? Aika menee kyllä vauhdilla eteenpäin. Hauska uutta vuotta vuodelle 2021! Palataan taas ensi vuonna blogin merkeissä asiaan! 💛