Siirry pääsisältöön

3

Eilen täällä vietettiin maltillisesti yhden kissaeläimen synttäreitä vaikka yhdessä vaiheessa pääsi melkein käymään unohdus ja juhliminen jäädä. Nyt kun ikää pamahti mittariin pariton lukema, 3 vuotta olivat bileetkin astetta maltillisemmat. Ihan hyvät kuitenkin joka tapauksessa. 

Mä vai? Synttärisankari? Mikä se semmonen on?

Synttärikakkukin oli järjestetty nirson kissan maulle sopivasti, mutta koska viikonloppu eli näin ollen myös juhlapäivä vietettiin kylässä henkilökunnan vanhemmilla niin ei sitä herkkua muistanut edes päivänsankari maistaa. Ensin vähän pelotti kun juhlijoita oli tavallista enemmän, sitten piti tutkia koko talo ja ottaa päiväunet vaatekaapissa. Illallakin piti vahtia ikkunasta ulkona taapertavaa siiliä, joka on nyt pariin otteeseen käynyt nuuskimassa maastoja takapihalla. Niin paljon actionia ettei kaikkea vain ehtinyt tehdä ja samalla ehti tehdä paljonkin. 

 ❤ Paljon onnea Nala 3- vee! ❤

Kommentit

  1. Onnea kaunotar 3-vee!! Toivottavasti saat tänään herkkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon on herkuteltu ja hellitty synttäreiden jälkeenkin joten se puoli on kunnossa!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Henkilökunta kiittelee synttärisankarin puolesta kun eihän se näistä mitään ymmärrä. Aika menee hurjan nopeesti, hui!

      Poista
  3. Onnenhalit ja rapsutukset ihanalle Nalalle vähän myöhässä ❤️❤️❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Halit ja rapsutukset välitetty neidille perille 😄

      Poista
  4. Your kitten is so cute! I love the color of her eyes and the color of her fur. Really great photo that you took as well. Thanks for the share, have a fantastic rest of your day. Keep up the posts.

    World of Animals

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you very much for your nice comment! I love her eyes as well! Hope you have amazing day too!

      Poista
  5. Myöhäiset onnittelut Söpöliinille ♥

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kiitos kaikesta 💛

  Totesin että tulipa dramaattinen otsikko, mutta ehkä se on jopa tarkoituksella.  Olen miettinyt pääni puhki mitä teen blogin kanssa, koska tämä on ollut aikoinaan ensimmäinen askel siihen suuntaan mitä ikinä olenkaan halunnut tehdä eli kirjoittaa omista eläimistäni julkisesti. Kun tämän aloitin niin enpä olisi uskonut miten hienoja kokemuksia blogin kautta olenkaan saanut kokea. Kiitos ihan hirveästi tuesta ja kannustuksesta sellaisissa hetkissä, kun meillä on ollut huolestuttavia ja tiukkoja paikkoja. En tiedä miten olisin kestänyt esimerkiksi kaikkea Fidon sairastuttua viime vuonna, ellen olisi saanut niin paljon tsemppausta teiltä. Se on nimittäin ollut eläintenpidossani kurjin ja kamalin hetki. Kirjoittaminen auttoi purkamaan oloa, ja siitä olen niin kiitollinen että sen tänne sain tehdä.  Elämänmuutoksille ei vain voi mitään, ja niitä on tullut rutkasti lisää. Minulla ja eläimillä on kaikki hyvin. Nyt vain kiire on sellainen, että jostain pitää karsia tekemistä pois ja tällä het

Vihdoinkin ne Vänttiset

Meillä on ollut Vänttisen valjaat käytössä nyt viikon verran ja täällä ruudun takana ihmisemäntä kirjoittaa tästä inspiroituneena tekstiä materialismionnellisuuden pauloissa.  Eipä noita turhaan ole kehuttu kätevyytensä ja käytännöllisyytensä vuoksi, mutta minkäs sille voi että asioita tajuaa hieman jälkijunassa. Monesti Vänttisten osto on käynyt mielessä koko lyhyen kissanomistajahistorian aikana, mutta aina sitten suunnitelma on jäänyt ja jotkut toiset valjaat on ostettu tilalle - sellaiset tietenkin joissa istuvuus ei ole ollut loppujen lopuksi niin hyvä Nalan päällä. Kaikista selkeimmin sen näkee nyt, kun huomaa miten eri tavalla kissa kulkee valjaat päällä ulkona ja miten paljon paremmin se käyttäytyy niiden laiton aikana. Ulkoilureissuja onkin paljon mieluisampaa tehdä nyt kun näkee miten hyvin Nala viihtyy taas ulkona.   Uusien valjaiden osto tuli ajankohtaiseksi nyt kun säätkin ovat ruvenneet lämpeämään ja Nalankin mielenkiinto on siirtynyt tämän johdosta yhä enemmän s

Normipäivä

  Aurinko paistaa ja parvekkeen ovea pystyy pitämään jäätymättä auki niin, että kissat halutessaan voivat mennä haistelemaan lasitetulle parvekkeelle huumaavia tuoksuja ja kuuntelemaan lintujen laulua. Aika mukavaa, eikö vain?  Asioitakin olisi mistä tekisi mieli kirjoittaa ja päivittää, mutta ei ole muka aikaa. Olotila on kiireineen melkolailla sama kuin Fido tässä seuraavassa kuvassa demonstroi: