maanantai 10. syyskuuta 2018

3

Eilen täällä vietettiin maltillisesti yhden kissaeläimen synttäreitä vaikka yhdessä vaiheessa pääsi melkein käymään unohdus ja juhliminen jäädä. Nyt kun ikää pamahti mittariin pariton lukema, 3 vuotta olivat bileetkin astetta maltillisemmat. Ihan hyvät kuitenkin joka tapauksessa. 

Mä vai? Synttärisankari? Mikä se semmonen on?

Synttärikakkukin oli järjestetty nirson kissan maulle sopivasti, mutta koska viikonloppu eli näin ollen myös juhlapäivä vietettiin kylässä henkilökunnan vanhemmilla niin ei sitä herkkua muistanut edes päivänsankari maistaa. Ensin vähän pelotti kun juhlijoita oli tavallista enemmän, sitten piti tutkia koko talo ja ottaa päiväunet vaatekaapissa. Illallakin piti vahtia ikkunasta ulkona taapertavaa siiliä, joka on nyt pariin otteeseen käynyt nuuskimassa maastoja takapihalla. Niin paljon actionia ettei kaikkea vain ehtinyt tehdä ja samalla ehti tehdä paljonkin. 

 ❤ Paljon onnea Nala 3- vee! ❤

15 kommenttia:

 1. Onnea kaunotar 3-vee!! Toivottavasti saat tänään herkkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon on herkuteltu ja hellitty synttäreiden jälkeenkin joten se puoli on kunnossa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Henkilökunta kiittelee synttärisankarin puolesta kun eihän se näistä mitään ymmärrä. Aika menee hurjan nopeesti, hui!

   Poista
 3. Onnenhalit ja rapsutukset ihanalle Nalalle vähän myöhässä ❤️❤️❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Halit ja rapsutukset välitetty neidille perille 😄

   Poista
 4. Your kitten is so cute! I love the color of her eyes and the color of her fur. Really great photo that you took as well. Thanks for the share, have a fantastic rest of your day. Keep up the posts.

  World of Animals

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you very much for your nice comment! I love her eyes as well! Hope you have amazing day too!

   Poista