torstai 3. toukokuuta 2018

Parvekekausi avattu!

Joskus eli viime viikolla oli niin lämmin että loikoiluksihan se meni parvekkeella. Nalan mielestä se oli i-ha-naa, tuuli kantoi kaikkia hyviä tuoksuja mukanaan ja aurinko lämmitti juuri sopivasti.
Ulkona on myös i-ha-naa olla, vaikkei paistaisikaan, kunhan touhu ei mene liian jännittäväksi. Meillä ollaan oltu nyt partsilla sekä valjaiden kanssa että ilman ja tämä on myös vaikuttanut positiivisesti muuallakin ulkoiluun kuin vain siellä. 

Hesy- lehdestä sen verran etten valitettavasti saa laitettua siitä kuvaa tänne niin, että kuvasta tulisi selvälaatuinen ja hyvä, sillä tietokoneiden ihmeellinen maailma ei koskaan ole oikein ollut vahvin osaamisalue tässä talossa. Jos kuitenkin saatte tuon lehden käsiinne jotakin kautta, kannattaa kääntää sivulle 8! 

Joko teillä kevät on näyttänyt parhaimpia puoliaan?

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Tää kyllä on semmonen pusuteltava tapaus ❤

   Poista
 2. Ihana! Auringossa on kiva kölliä :) Meillä on kanssa kevät jo hyvällä mallilla. Lämpöäkin on riittänyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että lämpöä riittää, se on tärkeintä!

   Poista
 3. Me saadaan jo vapaasti kulkea terassille, tai no välillä aina. Ootetaan hiukka jo sitä aikaa, kun pääsy sinne on täysin vapaata. Jee, kesä tulee.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesä oikeasti tulee eikä edes ole vitsi! Kivoja terassihetkiä sinne teillekin päin!

   Poista
 4. Nautiskelija! ♥ Meillä harmillisesti kisut joutuu pysyttelemään sisällä kun jokin siellä parvekkeella kutisuttaa Noraa. Onko siitepöly vai naapuriparvekkeen kukat, mene ja tiedä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, lämmöstä pitää ottaa parhaimmat puolet irti!

   Voihan kutinat sentään, tosi inhottavaa:( siitepölyä varmaan voi osoittaa syyttävällä sormella, sitä kun on nyt riittänytkin.

   Poista