torstai 17. toukokuuta 2018

Hellepohdintoja

Nyt on kyllä kelit hellineet meitä niin kovin, ettei ole tosikaan. Ihmisotus on koisinut päiväunia auringossa onnellisena, mutta kissaeläimelle helteet ovat olleet vähän liikaa. Onneksi aamuisin tai illasta ei ole niin kovin kuuma kuin mitä päivällä, niin silloin Nalakin on päässyt haistelemaan kesäisiä tuoksuja. Niihin aikoihin on hyvä olla ulkona myös vilvoittelutarkoituksessa, koska muuten sisällä on aika lämmin. Kerrostalossa korkeimmassa kerroksessa asuvana tämä vuodenaika on melko tukala, varsinkin kun aurinko on korkeimmillaan ja paistaa suoraan sisälle, mutta ei auta. Viilennykseen on onneksi omat konstinsa ja Nalakin on keksinyt jälleen kylpyhuoneen, joka on koko asunnon syrjäisin ja viilein paikka mikäli asunnossa on muuten liian kuuma.  Lyhyesti siis: eiköhän täällä selvitä ja otetaan lisää lämpöä vastaan mielellämme noin niin kuin muuten, kiitos. Huomasin muuten, että toissapäivänä tuli täyteen tasan vuosi siitä kun kirjoitin tähän blogiin ensimmäisen kerran. Vuosi! Harvemmin olen jaksanut kirjoitusprojekteja ikinä jatkaa kovinkaan pitkälle ja aina ne ovat jääneet kesken jossain välissä, mutta ehkä blogin kirjoittaminen onkin juuri sitä mikä tällaiselle helposti innostuvalle ja yhtä helposti kyllästyvälle ihmiselle onkin se sopivin kirjoittamisen muoto.

Joka tapauksessa blogia on ollut hauska kirjoittaa siitä syystä, että olen saanut hurjasti tukea teiltä kaikilta, jotka olette kommentoineet tai sattuneet vain lueskelemaan joitakin postauksia. Kiitos, että olette jaksaneet näin tehdä ja toivottavasti jaksatte jatkossakin seurata meidän juttuja!


5 kommenttia:

 1. Onnea blogisynttäreistä - kyllä luetaan teidän juttuja jatkossakin! :) Nyt ovat säätkin tainneet vähän viilentyä, mutta ihanaa silti, että aurinkoa riittää.

  VastaaPoista
 2. Onnea vuodesta! Seuraava porras on sitten osallistuminen bloggaajien tapaamiseen :D

  VastaaPoista
 3. Onnea ensimmäisestä vuodesta! Innolla odotan kaikkia tulevia vuosia kun saa kissamaista elämää seurata.

  VastaaPoista
 4. Hyvä ensimmäinen vuosi, onnea! :) Jatkoa odotellaan täälläkin. :)

  VastaaPoista
 5. Onnittelut eka vuodesta! Seuraamme touhujanne jatkossakin. :) Kylppärin kaakelit on hyvät olemassa aina kesähelteillä ja voi ihminenkin mennä sinne pötköttelemään, jos alkaa tulla liian kuuma. ;)

  VastaaPoista