Siirry pääsisältöön

Hellepohdintoja

Nyt on kyllä kelit hellineet meitä niin kovin, ettei ole tosikaan. Ihmisotus on koisinut päiväunia auringossa onnellisena, mutta kissaeläimelle helteet ovat olleet vähän liikaa. Onneksi aamuisin tai illasta ei ole niin kovin kuuma kuin mitä päivällä, niin silloin Nalakin on päässyt haistelemaan kesäisiä tuoksuja. Niihin aikoihin on hyvä olla ulkona myös vilvoittelutarkoituksessa, koska muuten sisällä on aika lämmin. Kerrostalossa korkeimmassa kerroksessa asuvana tämä vuodenaika on melko tukala, varsinkin kun aurinko on korkeimmillaan ja paistaa suoraan sisälle, mutta ei auta. Viilennykseen on onneksi omat konstinsa ja Nalakin on keksinyt jälleen kylpyhuoneen, joka on koko asunnon syrjäisin ja viilein paikka mikäli asunnossa on muuten liian kuuma.  Lyhyesti siis: eiköhän täällä selvitä ja otetaan lisää lämpöä vastaan mielellämme noin niin kuin muuten, kiitos. 



Huomasin muuten, että toissapäivänä tuli täyteen tasan vuosi siitä kun kirjoitin tähän blogiin ensimmäisen kerran. Vuosi! Harvemmin olen jaksanut kirjoitusprojekteja ikinä jatkaa kovinkaan pitkälle ja aina ne ovat jääneet kesken jossain välissä, mutta ehkä blogin kirjoittaminen onkin juuri sitä mikä tällaiselle helposti innostuvalle ja yhtä helposti kyllästyvälle ihmiselle onkin se sopivin kirjoittamisen muoto.

Joka tapauksessa blogia on ollut hauska kirjoittaa siitä syystä, että olen saanut hurjasti tukea teiltä kaikilta, jotka olette kommentoineet tai sattuneet vain lueskelemaan joitakin postauksia. Kiitos, että olette jaksaneet näin tehdä ja toivottavasti jaksatte jatkossakin seurata meidän juttuja!


Kommentit

  1. Onnea blogisynttäreistä - kyllä luetaan teidän juttuja jatkossakin! :) Nyt ovat säätkin tainneet vähän viilentyä, mutta ihanaa silti, että aurinkoa riittää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hurjasti! Kävi se mittari välillä vähän viileämmissäkin lukemissa eli ihan kivaa vaihtelua ettei kokoaikaa ole tarvinnut hikoilla:D

      Poista
  2. Onnea vuodesta! Seuraava porras on sitten osallistuminen bloggaajien tapaamiseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Allekirjoittanut odottaa sellaista tilaisuutta mihin saisi järkättyä itsensä mukaan:D

      Poista
  3. Onnea ensimmäisestä vuodesta! Innolla odotan kaikkia tulevia vuosia kun saa kissamaista elämää seurata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että olet jaksanut seurata! Mekin odotellaan innolla jatkoa miltä se näyttää:)

      Poista
  4. Hyvä ensimmäinen vuosi, onnea! :) Jatkoa odotellaan täälläkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erittäin ihana ensimmäinen vuosi kissaihmisten tuella! Ootan innolla mitä tämä seuraava tuo tullessaan 😄

      Poista
  5. Onnittelut eka vuodesta! Seuraamme touhujanne jatkossakin. :) Kylppärin kaakelit on hyvät olemassa aina kesähelteillä ja voi ihminenkin mennä sinne pötköttelemään, jos alkaa tulla liian kuuma. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kylppäri on aivan paras, ollaan kyllä makoiltu siellä kilpaa jos lämpölukemat on menneet aivan mahdottomiksi:D

      Poista
  6. Onnittelut täältäkin! :) Huippua, että yhä uusia kissablogeja nousee. Meillä asunto on onneksi tosi viileä sälekaihtimien ollessa kiinni, joten helteet ei ole ongelma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitosta! Bloggaaminen ei taida hirveän suosittua enää kaikkien keskuudessa olla mutta on hyvä ja tärkeääkin että bloggaajia vielä löytyy (ja toivottavasti uusiakin blogeja perustetaan edelleen).

      Meilläkin sälekaihtimien sulkeminen auttaa jonkun verran, mutta aika lämmintä on silti. Onneksi iltaisin on viileää niin tuulettaminenkin auttaa :)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Kiitos kaikesta 💛

  Totesin että tulipa dramaattinen otsikko, mutta ehkä se on jopa tarkoituksella.  Olen miettinyt pääni puhki mitä teen blogin kanssa, koska tämä on ollut aikoinaan ensimmäinen askel siihen suuntaan mitä ikinä olenkaan halunnut tehdä eli kirjoittaa omista eläimistäni julkisesti. Kun tämän aloitin niin enpä olisi uskonut miten hienoja kokemuksia blogin kautta olenkaan saanut kokea. Kiitos ihan hirveästi tuesta ja kannustuksesta sellaisissa hetkissä, kun meillä on ollut huolestuttavia ja tiukkoja paikkoja. En tiedä miten olisin kestänyt esimerkiksi kaikkea Fidon sairastuttua viime vuonna, ellen olisi saanut niin paljon tsemppausta teiltä. Se on nimittäin ollut eläintenpidossani kurjin ja kamalin hetki. Kirjoittaminen auttoi purkamaan oloa, ja siitä olen niin kiitollinen että sen tänne sain tehdä.  Elämänmuutoksille ei vain voi mitään, ja niitä on tullut rutkasti lisää. Minulla ja eläimillä on kaikki hyvin. Nyt vain kiire on sellainen, että jostain pitää karsia tekemistä pois ja tällä het

Vihdoinkin ne Vänttiset

Meillä on ollut Vänttisen valjaat käytössä nyt viikon verran ja täällä ruudun takana ihmisemäntä kirjoittaa tästä inspiroituneena tekstiä materialismionnellisuuden pauloissa.  Eipä noita turhaan ole kehuttu kätevyytensä ja käytännöllisyytensä vuoksi, mutta minkäs sille voi että asioita tajuaa hieman jälkijunassa. Monesti Vänttisten osto on käynyt mielessä koko lyhyen kissanomistajahistorian aikana, mutta aina sitten suunnitelma on jäänyt ja jotkut toiset valjaat on ostettu tilalle - sellaiset tietenkin joissa istuvuus ei ole ollut loppujen lopuksi niin hyvä Nalan päällä. Kaikista selkeimmin sen näkee nyt, kun huomaa miten eri tavalla kissa kulkee valjaat päällä ulkona ja miten paljon paremmin se käyttäytyy niiden laiton aikana. Ulkoilureissuja onkin paljon mieluisampaa tehdä nyt kun näkee miten hyvin Nala viihtyy taas ulkona.   Uusien valjaiden osto tuli ajankohtaiseksi nyt kun säätkin ovat ruvenneet lämpeämään ja Nalankin mielenkiinto on siirtynyt tämän johdosta yhä enemmän s

Normipäivä

  Aurinko paistaa ja parvekkeen ovea pystyy pitämään jäätymättä auki niin, että kissat halutessaan voivat mennä haistelemaan lasitetulle parvekkeelle huumaavia tuoksuja ja kuuntelemaan lintujen laulua. Aika mukavaa, eikö vain?  Asioitakin olisi mistä tekisi mieli kirjoittaa ja päivittää, mutta ei ole muka aikaa. Olotila on kiireineen melkolailla sama kuin Fido tässä seuraavassa kuvassa demonstroi: