torstai 17. toukokuuta 2018

Hellepohdintoja

Nyt on kyllä kelit hellineet meitä niin kovin, ettei ole tosikaan. Ihmisotus on koisinut päiväunia auringossa onnellisena, mutta kissaeläimelle helteet ovat olleet vähän liikaa. Onneksi aamuisin tai illasta ei ole niin kovin kuuma kuin mitä päivällä, niin silloin Nalakin on päässyt haistelemaan kesäisiä tuoksuja. Niihin aikoihin on hyvä olla ulkona myös vilvoittelutarkoituksessa, koska muuten sisällä on aika lämmin. Kerrostalossa korkeimmassa kerroksessa asuvana tämä vuodenaika on melko tukala, varsinkin kun aurinko on korkeimmillaan ja paistaa suoraan sisälle, mutta ei auta. Viilennykseen on onneksi omat konstinsa ja Nalakin on keksinyt jälleen kylpyhuoneen, joka on koko asunnon syrjäisin ja viilein paikka mikäli asunnossa on muuten liian kuuma.  Lyhyesti siis: eiköhän täällä selvitä ja otetaan lisää lämpöä vastaan mielellämme noin niin kuin muuten, kiitos. Huomasin muuten, että toissapäivänä tuli täyteen tasan vuosi siitä kun kirjoitin tähän blogiin ensimmäisen kerran. Vuosi! Harvemmin olen jaksanut kirjoitusprojekteja ikinä jatkaa kovinkaan pitkälle ja aina ne ovat jääneet kesken jossain välissä, mutta ehkä blogin kirjoittaminen onkin juuri sitä mikä tällaiselle helposti innostuvalle ja yhtä helposti kyllästyvälle ihmiselle onkin se sopivin kirjoittamisen muoto.

Joka tapauksessa blogia on ollut hauska kirjoittaa siitä syystä, että olen saanut hurjasti tukea teiltä kaikilta, jotka olette kommentoineet tai sattuneet vain lueskelemaan joitakin postauksia. Kiitos, että olette jaksaneet näin tehdä ja toivottavasti jaksatte jatkossakin seurata meidän juttuja!


12 kommenttia:

 1. Onnea blogisynttäreistä - kyllä luetaan teidän juttuja jatkossakin! :) Nyt ovat säätkin tainneet vähän viilentyä, mutta ihanaa silti, että aurinkoa riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti! Kävi se mittari välillä vähän viileämmissäkin lukemissa eli ihan kivaa vaihtelua ettei kokoaikaa ole tarvinnut hikoilla:D

   Poista
 2. Onnea vuodesta! Seuraava porras on sitten osallistuminen bloggaajien tapaamiseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Allekirjoittanut odottaa sellaista tilaisuutta mihin saisi järkättyä itsensä mukaan:D

   Poista
 3. Onnea ensimmäisestä vuodesta! Innolla odotan kaikkia tulevia vuosia kun saa kissamaista elämää seurata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että olet jaksanut seurata! Mekin odotellaan innolla jatkoa miltä se näyttää:)

   Poista
 4. Hyvä ensimmäinen vuosi, onnea! :) Jatkoa odotellaan täälläkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin ihana ensimmäinen vuosi kissaihmisten tuella! Ootan innolla mitä tämä seuraava tuo tullessaan 😄

   Poista
 5. Onnittelut eka vuodesta! Seuraamme touhujanne jatkossakin. :) Kylppärin kaakelit on hyvät olemassa aina kesähelteillä ja voi ihminenkin mennä sinne pötköttelemään, jos alkaa tulla liian kuuma. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kylppäri on aivan paras, ollaan kyllä makoiltu siellä kilpaa jos lämpölukemat on menneet aivan mahdottomiksi:D

   Poista
 6. Onnittelut täältäkin! :) Huippua, että yhä uusia kissablogeja nousee. Meillä asunto on onneksi tosi viileä sälekaihtimien ollessa kiinni, joten helteet ei ole ongelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! Bloggaaminen ei taida hirveän suosittua enää kaikkien keskuudessa olla mutta on hyvä ja tärkeääkin että bloggaajia vielä löytyy (ja toivottavasti uusiakin blogeja perustetaan edelleen).

   Meilläkin sälekaihtimien sulkeminen auttaa jonkun verran, mutta aika lämmintä on silti. Onneksi iltaisin on viileää niin tuulettaminenkin auttaa :)

   Poista