Siirry pääsisältöön

Täydellisen tavallisia päiviä

Eli eipä meillä hirveästi hurjia asioita tapahdu. Kiirettä toki on riittänyt sen verran että välillä unohtuu missä viikonpäivässä sitä elää ja mitä kello on, vaikka puhelin tai rannekello sen tietäisi kertoa. Onneksi on elämässä mukana eläin, joka näyttää omalla esimerkillään että välillä on ihan okei ottaa iisimmin, kas näin:
Arki siis rullaa tavallisesti eikä meille kuulu mitään ihmeellistä. Viimeisin adrenaliinia nostattava tilanne oli se, kun sisälle lensi kärpänen, jota allekirjoittanut koitti pelastaa vapauteen ja kissapeto saalistaa. Kärpänen osasi onneksi lentää samaa reittiä lopulta takaisin ulos, jättäen jälkeensä pettyneen metsästäjän. 

Sellainen juttu tosin kävi että toissapäivänä tipahti postilaatikkoon lehti Hesyltä, johon sain kirjoittaa muiden vapaaehtoisten lisäksi jutun viime syksynä. Projektia oli hauska tehdä ja oli erityisen mukava nähdä lopputulos vihdoinkin viimeisessä muodossaan lehden sivuilla! Jäsenlehtihän pyörii vapaaehtoistoimin ja oli hauska olla mukana tässä toiminnassa. Seuraava projekti itseasiassa tulevaan lehteen on jälleen työn alla, joten lopputulosta jään itsekin taas innolla odottelemaan. :)

Kommentit

 1. Millaisen jutun teit lehteen? Ihana massu suurella metsästäjällä 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haastattelin katumuusikkoa joka antaa saamansa lahjoitukset Hesylle eläinten tarpeisiin:) en saanut sellaista kuvaa otettua, joka ei olisi tänne latauksen jälkeen muuttunut aivan pikselimössöksi joten en saanut otettua tekstistä hyvää kuvaa enkä siihen ole keksinyt vielä konstia :(

   Massu on pehmoinen ja suloinen toisella kyllä ❤

   Poista
 2. Näkyy ottavan juu ihanan rennosti! :) Osaisipa itsekin välillä... Täällä ollaan kanssa uteliaita tuosta lehtijutusta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nala osaa kyllä sen puolen, voisi itsekin yrittää!

   Yritän keksiä jotain jos saisinkin jutun tänne blogin puolelle niin, että sitä pystyisi lukemaan!

   Poista
 3. Kaunis arki-Nala. :) Lehtijuttu kiinnostaa myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kerron ehdottomasti jutusta lisää ja mietin saanko jotenkin fiksusti sen lisättyä tänne !

   Poista
 4. Oih, rentoa vappua teille. Tuossa oli hyvä ehdotus/asento miten viettää vapaapäivä ☺.
  Saako tuota lehteä tai juttuasi luettua jostain sähköisesti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun piti ihan käydä Hesyn sivuilta kurkkimassa kun en ollut varma, mutta ilmeisesti vain noita vanhempia numeroita voi lukea sähköisesti heidän sivuiltaan, uudemmat numerot lähetetään jäseniksi liittyneille keväisin ja syksyisin:)

   Poista
 5. Kissojen rennosta asenteesta sietää ottaa opiksi! :o) Nuppu on mun henk. koht. elämäntapaidoli. Tärkeissä projekteissa olet mukana - olisipa kiva tosiaan lukea juttusi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Kissat on kyllä loistavia esimerkkejä siitä miten elämään pitäisi suhtautua 😊

   Selvittelen vielä asiaa, kannattaa pysyä kuulolla!

   Poista
 6. Oi että. ♥ Joskus (aina!) on tärkeää pysähtyä ja ottaa mallia kissoista.

  Onpa kiva, että Hesyllä on ihan oma jäsenlehtikin! Aina jännää päästä näkemään oma tai tutun kädenjälki painetussa tekstissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, onneksi on hyvä malli jota matkia jos liikaa rupeaa stressaamaan! 😄

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Vihdoinkin ne Vänttiset

Meillä on ollut Vänttisen valjaat käytössä nyt viikon verran ja täällä ruudun takana ihmisemäntä kirjoittaa tästä inspiroituneena tekstiä materialismionnellisuuden pauloissa.  Eipä noita turhaan ole kehuttu kätevyytensä ja käytännöllisyytensä vuoksi, mutta minkäs sille voi että asioita tajuaa hieman jälkijunassa. Monesti Vänttisten osto on käynyt mielessä koko lyhyen kissanomistajahistorian aikana, mutta aina sitten suunnitelma on jäänyt ja jotkut toiset valjaat on ostettu tilalle - sellaiset tietenkin joissa istuvuus ei ole ollut loppujen lopuksi niin hyvä Nalan päällä. Kaikista selkeimmin sen näkee nyt, kun huomaa miten eri tavalla kissa kulkee valjaat päällä ulkona ja miten paljon paremmin se käyttäytyy niiden laiton aikana. Ulkoilureissuja onkin paljon mieluisampaa tehdä nyt kun näkee miten hyvin Nala viihtyy taas ulkona.   Uusien valjaiden osto tuli ajankohtaiseksi nyt kun säätkin ovat ruvenneet lämpeämään ja Nalankin mielenkiinto on siirtynyt tämän johdosta yhä enemmän s

Kiitos kaikesta 💛

  Totesin että tulipa dramaattinen otsikko, mutta ehkä se on jopa tarkoituksella.  Olen miettinyt pääni puhki mitä teen blogin kanssa, koska tämä on ollut aikoinaan ensimmäinen askel siihen suuntaan mitä ikinä olenkaan halunnut tehdä eli kirjoittaa omista eläimistäni julkisesti. Kun tämän aloitin niin enpä olisi uskonut miten hienoja kokemuksia blogin kautta olenkaan saanut kokea. Kiitos ihan hirveästi tuesta ja kannustuksesta sellaisissa hetkissä, kun meillä on ollut huolestuttavia ja tiukkoja paikkoja. En tiedä miten olisin kestänyt esimerkiksi kaikkea Fidon sairastuttua viime vuonna, ellen olisi saanut niin paljon tsemppausta teiltä. Se on nimittäin ollut eläintenpidossani kurjin ja kamalin hetki. Kirjoittaminen auttoi purkamaan oloa, ja siitä olen niin kiitollinen että sen tänne sain tehdä.  Elämänmuutoksille ei vain voi mitään, ja niitä on tullut rutkasti lisää. Minulla ja eläimillä on kaikki hyvin. Nyt vain kiire on sellainen, että jostain pitää karsia tekemistä pois ja tällä het

Uusi asukas talossa

Meille on jälleen kotiutunut uusi jyrsijä - yksi maailman suloisimmista ja sympaattisista otuksista, joka sai nimekseen Sparta.  Sparta vailla poikkeuksia on myös hamsteri ja kotiutunut varsin hyvin. Sparta on luonteeltaan aivan hellyttävä ja niin kiltti, että on sulattanut jopa meillä käyneiden jyrsijäpelkoisten sydämet nopeasti! Spartalla on myös oma instagram, jonka tarkoituksena olisi jakaa hamstereista tietoutta omien kokemuksieni pohjalta. Monesti samat kysymykset hamsterien hoidossa nimittäin askarruttavat monia.  Ja sitten tärkein: toivottavasti saan näytettyä miten suloisia, hellyttäviä ja persoonallisia myös nämä pikkujyrsijät osaavat olla.  Otahan siis seurantaan meidän instagram eli hamsterisparta