sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Tipuja!

Meille kotiutui tänään tipuja. Ei oikeita sentään, vaikka enemmän Nala varmasti niistä olisi ollut kiinnostunut, mutta melkein oikeita pääsiäistipuja kumminkin. Sen verran Nala kuitenkin näitä ehti jo tutkia, että koristeasetelmaan laitetut tiput olivat jo kadonneet ja pakettiin jääneitä ahdisteltiin jo kovaa kyytiä heti kun selkänsä kerkesi kääntää. 

Loppuaika ennen varsinaista pääsiäistä käytetään niiden kadonneiden yksilöiden paikantamiseen, sillä olisi ihan mukava tietää mihin ne ovat päätyneet ihan puhtaasta mielenkiinnosta. Yksi löytyi jo sängyn alta, joten loput luultavasti on helppo paikantaa jostakin lähistöltä. 


Ei syötävää mutta ihan kelpo saalis kumminkin.

Miten teillä on valmistauduttu tulevaan pääsiäiseen? 

12 kommenttia:

 1. Nala, muista varmistaa, että muut ovat varvemmassa piilossa. Palvelijan ei saa missään nimessä löytää niitä kovin helpolla.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älkää huoliko, homma hoidossa!
   - Nala

   Poista
 2. Hupsista. :DD Meillä pääsiäinen ei ole muuta kuin (mamin) suklaaähky ja tähän tähdätään tänäkin vuonna. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täydellinen pääsiäinen tulossa siis!

   Poista
 3. Tipujen kanssa on kiva leikkiä! Vielä jos ne sattuisivat houkuttelemaan ruohon seassa :D Meillä ei paljoa koristeita ole, ne eivät saisi olla rauhassa. Ainoastaan ruohoa, joka menee myös kissojen suuhun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan fiksu valinta koristeiden kannalta, tuskin saisivatkaan olla hetkeäkään rauhassa. Tää ihminen ei ikinä muista että tässä asunnossa asuu välillä yksi murheenkryyni kissan muodossa :D

   Itse en muistanut laittaa ruohoa kasvamaan ja nyt tuskin ehtii enää kasvaa ajoissa, harmi:(

   Poista
 4. Voi että, pitäisiköhän meidänkin hankkia tipuja kun ovat noin pidettyjä siellä! Tähän asti meillä on suunnitteilla vain ruoho (jos ehtii kasvaa...) ja ihmisille suklaamunia (aloitettu jo). :D Jos hankkisi tipuja niin voisi ottaa pääsiäiskuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tipuja teillekin! Ehdottomasti! Teillä on sitten pääsiäiskalusto valmiina, odotellaan enää niitä pääsiäiskuvia Kassisesta ja Seposta 😄

   Poista
 5. Jos Nala on keksinyt tipuille tarpeeksi hyvät piilot, viimeinen löytyy ehkä juhannuksena.. ;) Meillä tipuset on laitettu tylsästi kupin sisälle, ettei kissat pääse niihin käsiksi. Ruohon ja tipujen lisäksi pääsiäisrekvisiittaa ei juuri olekaan ja suklaamunatkin taisin jo syödä, että voi vapailla keskittyä siihen löhöilyyn. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on vähän niinkuin pienenä piti suklaamunia etsiä, saa tosiaan nähdä milloin ja mistä löytyy viimeinen (tähän mennessä 2 on jo siis paikannettu)!

   Tipujen turvallisuus on varmaan ollut ihan fiksua turvata kaiken varalta 😄 ja täälläkin suklaat on jo huoletta syöty, hups.

   Poista
 6. Siis mihin muuhun noita tipuja voisi käyttää, kun läpsyttelyyn?

  T: Triolan koko kissajengi.Nih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä niillä juuri mitään muutakaan virkaa ole, mutta ei tuo omistaja usko :(
   - Nala

   Poista