lauantai 23. joulukuuta 2017

Yhden yön odotus


Näin vakavin ilmein me odotellaan joulupukkia. Kaikkein jännittävin asia oli kuitenkin joulukuusen sisälle tuominen, mikä aiheutti Nalassa ristiriitaisia tunteita. Mieli teki hypätä puuhun saman tien, mutta kieltojen jälkeen jäljelle jäi vain tappava tuijotus. Kuusta ei olla vielä koristeltu, katsotaan mitä mieltä Nala siitä sitten on.

Nala on myös saanut harmikseen huomata, että kaikki kiva kielletään kissoilta ilmeisesti joulun alla. Toivottavasti aattona asiat olisivat toisella tavalla. 

8 kommenttia:

 1. Höh, jospa pääset vielä nauttimaan joulukuusen iloista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän pääsin lätkimään palloja, niistä pääsi jännä ääni kun putosivat lattialle!
   - Nala

   Poista
 2. Kaikki kiva kielletään aattonakin. :( Kannattaa jatkaa tuota tappavaa tuijotusta, jospa joku jossain vaiheessa heltyisi antamaan luvan edes johonkin.. -Alfred

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se auttoi, sain herkkuja ja leikkikaverin ihmisen perheenjäsenestä. Aina kannattaa tuijottaa murhaavasti, kyllä joku heltyy!
   - Nala

   Poista
 3. Siihen kuuseen voi kiivetä yöllä kun ihmiset nukkuu. Silloin niiden kiellot ei ole voimassa. - Sofi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuseen en jaksanutkaan kiivetä mutta palloja oli kiva läimiä alas niin että kolina vaan kävi! Niin ja jakaa kuusen kanssa vesi kuusenjalasta, se olikin paljon parempaa kuin oman kupin vesi!
   - Nala

   Poista
 4. Voi pientä! Mutta vastineeksi pukki tuo aina lahjoja! :) Tänä vuonna meillä tonttu ei malttanut odottaa ja 1 lahja avattiin jo yöllä. Sitten aamulla lisää ja illalla loput. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaakin avata tuolla lailla erissä - säilyy jännitys kauemmin! :D

   Poista