keskiviikko 9. elokuuta 2017

Kiirettä ja kaikenlaista

Pakko se oli elokuun kunniaksi tulla kirjoittamaan vähäsen jotakin, vaikka nyt onkin ollut tälläinen säännöllisen epäsäännöllinen kausi blogimaailmassa kirjoittamisen ja muiden blogien lukemisen kanssa. Syy siihen on ihan yksinkertainen, ja seuraava kuva havainnollistakoon asiaa enemmän: 




Vaikka kuvasta voisikin päätellä, että meillä vietetään vielä ihanan letkeää lomaa niin karu arki kuitenkin ehti tulla väliin ja näyttää todelliset kasvonsa. Vapaa- aika on siis suunnilleen tätä, että meillä lähinnä nukutaan arjen väsymystä päiväunien merkeissä pois ja tätä harrastavat omistajansa ohella eläimetkin. 

Muuten meillä menee kivasti, ja naksutinkin on ollut taas käytössä pitkästä aikaa Nalan kanssa, se kun on ihan ehtinyt tylsistyä työpäivien aikana ja uinailuidensa lisäksi kerennyt haalia itselleen hurjasti energiaa. Temppuilulla ja huomioinnilla onneksi tuhmuuksia ei neiti tylsyyksissään ole vielä keksinyt. Naksutinjutuistakin olisi kiva ajatuksia ylös kirjoittaa jossakin vaiheessa, kunhan saan aikaiseksi.

Kai tätä väliaikapäivitykseksi voisi sitten kutsua. Syksyä kohti mennään ja me ei ihan olla varmoja, mitä mieltä siitä oltaisiin. Kai se on ihan kiva, kun muutamien viikkojen päästä juhlitaan syntymäpäiviäkin, ensin omistajan ja siitä myöhemmin sitten kissaeläimen. 




Onneksi on toistaiseksi kuitenkin kesäiset säät vielä, *kopkop*. 

10 kommenttia:

 1. Naksutinpostausta odotellaan innolla! :) Miten sujui naksauksen merkityksen opettaminen Nalalle? Seppo oppi sen muistaakseni melko helposti mutta Kassinen ei tajunnut millään vaikka kuinka kauan kokeiltiin, ja siksi sen kanssa ei naksutinta käytetäkään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla 😄! Nalalla alku oli vähän hankala ja nihkeä niin kuin oikeastaan kaikissa uusissa asioissa, mutta nyt treenailee mielellään kun naksuttimen ääni ei ole enää niin kamalan jännä 😊

   Poista
 2. Täällä samaistutaan vapaa-ajan väsymykseen ja odotellaan myös naksutinpostausta! Me sen sijaan odotellaan syksyä ihan into pinkeenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että on kohtalontovereita! Kyllä se syksy sieltä pian tupsahtaa joten kauaa ei enää tarvitse odotella 😉

   Poista
 3. Mua ei ainakaan haittaa jos ei kirjoita kauhee usein, ja vaik ois kiire nii tälläsiä lyhyitäkin juttuja on kiva lukee. Kirjoitatko jyrsijöistä enemmän, vai ootko tekee niille omaa blogia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu! :) jyrsijöille en ole tekemässä omaa blogia, mutta voin sisällyttää niitäkin täällä silloin tällöin vilahtamaan jos aihe kiinnostaa 🙈

   Poista
 4. Harvaan kirjoittelusta ei ole mitään haittaa, itsekään näin kesäaikaan ei ole oikein aikaa istua koneen ääressä. Talvella sitten enemmän :)

  Naksutinharjoituksista olisi kiva lukea :) Meillä ei ole vielä ollut käytössä, mutta harkinnassa on. On mielenkiintoista lukea muiden kokemuksia ja poimia vinkkejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, että talvella sitä aikaa viettää kummasti enemmän tietokoneella:D ! Koitan pitää kuitenkin kirjoitteluvälit sopivina, ettei liian harvakseltaan tulisi juttuja ulos 🙈

   Tosi kiva kuulla! Ainakin itse mielelläni kirjoittelisin omaa näkemystäni naksuttimen käyttöä kissankoulutuksen kanssa, kiva jos on kiinnostusta :)

   Poista
 5. Täällä kans yksi odottamassa innolla naksutinjulkaisua, tosin taisit ainakin siihen viittavan jo kirjoittaakin, luen heti kun saan kahlattua lukurästit sinne asti. :D

  Ihan kamalaa miten tässä vielä puhutaan kesästä ja alle kuukausi myöhemmin on jo täys syksy. Kohta saa alkaa pukeutumaan lämpimämmin, mikä on sekä superjees että tosi tylsää kun kesä oli ja meni ilman, että juurikaan tuntui kesältä. Tuuli täällä on ihan mahdoton ja keltaisia lehtiäkin näkyy kaduilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Raapasin vaan hieman pintaa aiheesta tossa yhdessä postauksessa, pitää kirjotella myöhemmin lisää mietteitä ko. aiheesta. Hurjaa et teilläpäin on jo syksy noin nopeaa tehnyt tuloaan, täälläkin tietty ilma on koleampaa mut lehdet ei ole muuttaneet vielä väriään! :)

   Poista