sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Nimenvaihdoksia ja velttoilua

Kyllä, huomasit ainakin oletettavasti blogin osoitteen ja otsikon muuttuneen. Jos joskus olen Nalaa sanonut ikinä ailahtelevaiseksi, niin sitä on kyllä myös luonteeltaan omistaja. Koin, että nyt nimi palvelee edes osittain nimensä kanssa blogin sisältöä paremmin!

Meillä on heinäkuu alkanut melko veltosti, tiedä siitä millaisena se sitten jatkuu. Toistaiseksi ainakin tämä (mukaanlukien eilinen) ollaan vietetty jostain kumman syystä melko uneliaissa tunnelmissa. Kai melkein jokainen on kokenut sen tunteen kun vielä iltapäivällä makoilee vieläkin petaamattomassa sängyssä ja katselee samalla televisiosta tulevia sarjoja puoliunessa? Sitä se loma tekee. Niin, ja tietenkin myös puhdas laiskuus. 
Tiedä sitten onko vetelä olotila tarttunut kissaankin, joka seuraa huoneesta toiseen vain kiertyäkseen siellä viereen kerälle ja nukahtaakseen itse hetkeksi vain herätäkseen pian siihen, että seuraa minua taas jälleen paikasta y paikkaan x lysähtäen huokaisten siihen. Välillä ehdin juuri ja juuri väistää jaloissani pyörivää Nalaa välttääkseni kompastumisen tai kissaparan tallomisen, kun se on jo vauhdilla kipittänyt sinne minne on olettanut minun menevän. Nala itse koko hommaa tuskin pahakseen pistää, sillä mikäs meidän on makoilla kun ulkona tuulee ja sataa vuorotellen tai pahimmassa tapauksessa molempia samaan aikaan. Että semmoinen heinäkuun alku tämä.
Muuten tämä kuukausi onkin pyhitetty kaikkien kivojen juttujen suunnitteluun, joita toivottavasti myös blogin puolella pystyn paljastamaan niiden tullessa ajankohtaisiksi! 

10 kommenttia:

 1. Ihania löhöilykuvia :) kuulostaa melko täydelliseltä tavalta viettää lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Humina! 😊 kyllä tää löhöily ainakin tällä hetkellä kiireen voittaa!

   Poista
 2. Ihanaa kun löydettiin takaisin teidän pariin :) Oltiin jo hiukka huolestuneita, et mitä teille kuuluu. Leppoisaa laiskottelua
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että jatkatte meidän juttujen seuraamista ja löysitte tänne takaisin! Kiitos, me kyllä varmasti laiskotellaan!

   Poista
 3. Hauskaa lomailua teille molemmille!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia, ja rentoa lomaa teille molemmille! ♥

  http://tahtienloistetta.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, rentoa lomaa tosiaan toivottaisiinkin😄 !

   Poista
 5. Tuota loman juuri kuuluu ollakin. ♥ Minullakin on nyt loma ja kisut, etenkin Nora, ovat olleet onnessaan kun olen niiden kanssa kotona paljon enemmän kuin normaalisti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan. Kissoista tuon kyllä huomaa heti että nekin ottaneet semmoisen ns lomamoodin päälle! Tietenkin se on kivempaa kun omistaja on enemmän kotona, hellii ja hoivaa:D

   Poista